fredag 6. februar 2009

Vinterdvale..

Eg laga fort og gale eit innlegg dar eg okka meg øve alle som ville ha vår i februar. Men eg kjende fort at det var feil angrepsmåte. Folk må få villa ha vår heile året for min del. Eg ville eigentleg berre dele kor godt eg tykkjer det er med januar, februar og mars...


Desse månadane er det stilt her hjå oss, ute, inne og i "møtelivet".
Mange frihelger på rad og rekkje til å fylla med akkurat det me vil.

Desse månadane brukar eg til å ta meg innatt. Til å finna fotfeste både til å sta i ro no, og til kasta meg ut i våren når han kjem.


Desse månadane finn eg fram att handarbeidet frå i fjor. Nesten alt har mange år på baken og vert nok aldri ferdig...men eg er undervegs og det er no alltids noko...¨

God fredag til dykk alle!

9 kommentarer:

 1. ...først....underveis med så mangt ja..her er husvasken tatt no...det trengtes de luxe..så no kan jeg roe ned litt...kose meg ..kanskje en film..strikking god musikk...me får sjå...ka kvelden bringe...lag en fin kveld...

  SvarSlett
 2. Ja ja..så er det vinter da...

  Men jeg har aldri likt vinteren jeg, helt til jeg flyttet til Hedmarken for litt over ett år siden... Vinteren er jo helt fantastisk synes jeg nå..Akkurat nå er det hvitt hvitt hvitt..og en halv meter snø....
  Min lille datter går jo på ski i barnehagen hver dag...Ganske eksotisk egentlig...hvis det r det det heter.. hi hi...

  Ha en fin fin kveld.
  Drops

  SvarSlett
 3. Det ser ut som noen flotte ting du har under arbeid...Håper at du får tid og ork til å gjøre det ferdig. Nydelige bilder! Vinteren bare kommer og kommer her....det ser ikke ut til at dne vil gå igjen heller.Og jeg har gått rundt og sunget på Det snør, det snør...i hele dag. Klem fra meg.

  SvarSlett
 4. Javisst, også en måte å tenke på... Har bestemt meg denne sesongen for at vinteren er helt ok og da blir den lissom det, ser ut til at det meste sitt mello øra på oss ;)

  Nydelige bilder og de under her tar nesten pusten fra meg. Vakkert stilleben på matfatet! Lykke til;)

  SvarSlett
 5. Hvor er det nogle fine billeder du viser!! Ønsker dig en fin helg ;o)
  Kram Birgitte

  SvarSlett
 6. Hei igjen.
  Jovisst gleder jeg meg til våren jeg også, men du har helt rett.... Vi må kanskje først og fremst finne roen der vi er. Bildene dine er som vanlig kjempefine, jeg er imponert som vanlig !
  Kos deg i helga.

  SvarSlett
 7. Dette var ein fin måte å sjå på vinteren:)

  SvarSlett
 8. Delikat som alltid, og fine kloke ord. Heldig du som finn slik ro i disse vintermånedene, det mangler jeg. Vil bare videre til sol og varme, har alltid vært sånn.

  SvarSlett
 9. ..no kan du sjå....og har googla din ville dal i dag..har nett tenkt meg på en liten salgsturnè der inne....selger ikke sjela mi..men andre handfastare stuff...no e det natt for gammel og ung....klem :)

  SvarSlett

So kjekt at du legg att eit ord. Eg legg meg da te hjarta.