torsdag 12. februar 2009

Vårførebuing..

Ikkje mykje nytt under sola. Snjo og vinter ligg over landet. Influensa og omgongsjuke likeså :)Her ser de rosa valmua og stemor som ventar på vår.....

NB! desse har ikkje eg sådd, desse fann eg i gartneriet til mor mi, der temperatur og lys er tilpassa desse karane her...

8 kommentarer:

 1. Så fint da ! Der ser du.... det er noe godt i vente ! Det må da være godt å vite for en syk stakkar...?

  SvarSlett
 2. Åhhhhh...grønne spirer. Selv har jeg vinduskarmene fulle av pelargonier nå. Passer på stilkningene mine fra i høst som om det nærmest skulle være babyene mine, men det er de jo - blomsterbabayene mine. Sier til mannen - se her - se på denne - denne har jeg lagd ;). Kjempestolt. Bruker alltid å så en mengde erteblomst, og så tror jeg at jeg skal så blomsterkarse i år også. God bedring til deg!

  SvarSlett
 3. ..du får herved tilnavnet Lynet...og den kvite heilagdomen av Olav H Hauge vart til noko anna!!!! god bedring..ikkje ut i snøen..det var kaldt..men arti!!

  SvarSlett
 4. Hmm...Kan en så disse så tidlig?
  Jeg sliter litt med å finne en kald nok plass til dem jeg, med nok lys. Før hadde jeg loftet, men den er gjort om til stue/kontor nå, og er for varm. Kanskje jeg skulle koste på meg kunstig belysning likevel?

  Ha en fin fredag:-)

  SvarSlett
 5. ÅÅÅÅÅÅ du har sådd!

  Litt tidlig her ennå. Men nå klør det jammen i den grønne fingeren gitt!
  God bedring til de syke fra meg!

  SvarSlett
 6. God helg min gode venn..håper formen er bedre..og nå er jeg pest etter tur til Bømlo i dag...så nå har jeg tatt et laaangt bad og kuuuler`a`n etterpå.... Klem ;)

  SvarSlett
 7. nemmen! oy! så tidleg og flott! Håp er det då! Både for deg og spirene!
  god helg

  SvarSlett
 8. Føler meg beæret over å havne under bloggrollen "Dei superkreative" ;). Lager en link til deg også. Da ses vi ;).

  SvarSlett

So kjekt at du legg att eit ord. Eg legg meg da te hjarta.