søndag 22. mars 2009

Ta det med ro...

Eg ser no at livet vert fort fullt tå alt anna enn slikt som er interessant å skriva om på ein blogg. I alle fall består livet mitt av lite interiør for tida.Eg sat med Vakre eit eller anna og rista på hovudet over det faktum at fyrst på side 31 eller noko i den duren kom ein artikkel...alt før det var annonser. Og eg kjende at eg gjespa...So no tek eg det litt med ro..og ventar på påska trur eg....

6 kommentarer:

 1. ...høres ut som en tid for å bruke tid på anna enn in"terrorblad"...terrorisert av reklame...
  ..me har da kjekt ja..no gler eg meg berre te å sy..men må ha dessedamene med meg...ikkje heilt stødig sjøl på syinga....men te helga igjen kanskje...men påske e no lenge te enda..ein bytur først kanskje???

  SvarSlett
 2. Vet du hva....akkurat det samme har jeg gjort.....Sett i Vakre et eller annet og registrert det samme som deg. Tror jeg fant ut at det var 29 sider med reklame på de første 35 siden....Ja, så irriternede synes jeg det var, at jeg satt der og talte ;-} Hmmm, også jeg som trodde jeg hadde mer enn flust å bruke fritida mi på. Godt at jeg ikke har brukt noen av mine kroner på å abonnere på bladet,men vunnet et abonnement;-} Nydelige blomsterbilder du, som gjør sjela mi glad.

  SvarSlett
 3. ;o)
  Fine vårlige blomsterbilder!

  SvarSlett
 4. Reklame, ja ! Gjett a ! Jeg kjøper svært skjeldent hverken det ene eller andre interiørbladet ( Det synes, kanskje ! ) på grunn av all reklamen og fordi jeg er ferdig med lesestoffet innen 5 minutter. Bloggene fungerer aldeles utmerket for å holde seg oppdatert - noe jeg altså IKKE er eller kommer til å bli.... Bortsett fra i teorien.
  LEV LANDLIG, derimot.... Det passer meg aldeles utmerket ! Der kan jeg lese om enkle sjelers enkle liv og gli rett inn i miljøet !
  Og du har rett - innimellom er man mer opptatt av andre ting...

  SvarSlett
 5. Skriver her jeg siden jeg ikke kommenterer på slike "temadager" ;0)

  Har det bladet ejg også og skjønner hva du mener, så å si bare reklame lite reportasjer...Men slik er det vel når en begynner å bli det ledende bladet på markedet og alle vil henge seg på bølgen..trist men sant.

  Kos deg videre og påska er jo her snart ;0)

  SvarSlett

So kjekt at du legg att eit ord. Eg legg meg da te hjarta.