torsdag 19. mars 2009

Draumesaum

....Noko tå da kjekkaste eg veit er å sige rundt med vogna mi på Stoff og Stil...

11 kommentarer:

 1. DER kan vi jo møtes..mitt favorittsted også....skal dit å kjøpe linstoff til spencer-kjole...gleder meg....
  Nå er jeg i trøndelag hos mamma..jobb og messe og utstillinger..jeg koser meg..men ikke så mye tid til å skrive her inne....håper du koser deg...Klem ;)

  SvarSlett
 2. Klarte å snike meg en tur på stoff og stil igår...såååå kjekt, det er utrolig nok første gang jeg er der "live"!!!! Har klart meg med postordren, men ikke nå mere... ;)

  SvarSlett
 3. Ja DER er det masse fint! Bla det du viser oss her;)

  SvarSlett
 4. Ha..ha..Tenk!Der liker jeg meg også..Og jeg som ikke kan sy da!!
  Tror ikke jeg får Mannen inn der en gang til uten at han passer litt på etter at jeg kjøpte 100 eller noe glidelåser for jeg holdt på å strikke puter..Da trodde han det hadde klikka for meg(men det er jo derfor vi har vært gift i 25 år...:-)Han liker jo at jeg er litt gal..
  Deilige ting du hadde kjøpt..
  Stooor nattaklem fra Randi

  SvarSlett
 5. Hehe, blir med en tur jeg også :o)

  SvarSlett
 6. :) Smiiil!
  Var der i går -sakene ligg her..mmmmm! Men møtte ikkje Mali-mo der, men "to hus tett i tett" Kunne brått blitt bloggtreff!:)
  Og Marit kunne jo brått ha vore der og du! Drømmeland!
  Det gjer me neste gang!
  god helg

  SvarSlett
 7. Eg har vore der ein gong - fekk heilt prestasjonsangst og ante ikkje kva eg skulle kjøpe... Men eg klarte å fylle vogna på eit vis til slutt. Mannen min sa at det var den absolutt kjedeligaste butikken han nokonsinne hadde vore i - ever! Og han er ganske tålmodig av seg. Så neste gong må eg visst komme meg dit sjølv. Ikkje så lett når ein ikkje er kjørekyndig men det går vel kanskje bussar.

  SvarSlett
 8. HVOR har du fått tak i den kule lille supermannanimasjonen?!

  SvarSlett
 9. Ehhh... jeg mener SPIDERMAN...

  SvarSlett
 10. Til Anonym...aner ikke. Har hatt den i mange, mange år...opphav ukjent, men antagelig funnet på en eller annen free-site for animasjoner på slutten av 90-tallet.

  SvarSlett
 11. Bildene vitne om en som er glad i stoff og stil ja:) Jeg har vært i den butikken en gang, og det er mange mange år siden. Nå bare nyter jeg nettsidene deres:)

  Maya

  SvarSlett

So kjekt at du legg att eit ord. Eg legg meg da te hjarta.