torsdag 26. mars 2009

Sjarmerende ferieperler i Norge

Har kost meg lenge med LevLandlig sine reportasjer fra nydelege perler for ferielystne. For dei som vurderer Noreg som feriemål anbefalar eg å lese dette magsinet.

Likavel sakna eg eit feriemål av det romantiske slaget. Sjølvsagt eit her i Hakkadalen då og tenkte at eg kunne få presentere det for dykk. Om nokon likar stølsferie, å vandre i fjellet og oppleve Guds frie natur heilt inn i sjela, er dette midt i blinken!
I Hakkadalen finn de denne dame her, driven av ei triveleg dame frå Haugesund :) Her kan de både få guida turar, leige stølshus til overnatting og soppkurs på hausten.

Eg ville for alt i verda ikkje gje glipp av dette! Her er nokre bileter frå ein tur me hadde i fjor sommar. Turen opp til stølen er lett og fin for born og vaksne.Og sidan påska står for døra og stølen er eit flott utgangspunkt for nydelege skiturar, har eg lånt to bileter frå Audun Eidsnes og Bjarte Nygard.

Kva ventar du på? Spring og ring! Telefon: 976 28 131 :)

3 kommentarer:

 1. Der så det flott ut, og jeg ser dere koste dere!
  Der er mange perler i Norge, det skal være sikkert og visst. Driver og leitar etter noe til sommeren....men har ikke funnet det enda. Men da vil vi til sjøen;)

  SvarSlett
 2. mmmm! Kanhende det ja!
  ;)
  Forlokkanda bileter!
  god helg til deg og dine (m spøkelser!)

  SvarSlett
 3. Hei igjen!
  Joda, nå skal jeg begynne å selge kjøkkenHÅNDklærne mine!
  Har fått priset dem og skal sette i gang.

  Du får bare si fra om det kunne være interessant! Skal som sagt lage et ordentlig innlegg om det, så kan man se hvordan de ser ut. Alle har forskjellige størrelser og mønster.

  Så alle er litt unike egentlig ;O) Hihi.

  Ha en fin helg!

  Hilsen Ljo :O)

  SvarSlett

So kjekt at du legg att eit ord. Eg legg meg da te hjarta.