mandag 30. mars 2009

From above...II

Etter å ha surfa på alle dei flotte innlegga i denne veka sitt mandagstema har ei meir og meir skremande kjensle av høgdeskrekk gripe tak i meg.

Og når ein set slik og kjenner på slike fobiar, kom eg på når eg sist fekk sett meg sjølv på prøve i ein slik samanheng. Helikopterturen i innlegget under var berre blåbær.....I biletet her over er det no litt av kvart som kjem ovanfrå....;)

I fjor sommar var vi i Spania med svigers og fekk det for oss at ein tur til Gibraltar og prøve kike over til Afrika ville vere midt i blinken... Turen opp til utkikspunktet i ei godt brukt taubana, timen der oppe og turen ned att sat att i kroppen i fleire dagar. Eg var i kontstant angst og kvalmen kom og gjekk. Det var som å sitja oppå ei kula som balanserte på ein strikkepinn......

Aldri meir....og no såg me no heller til Afrika den dagen heller, disen låg tung over det ellers so berømte stredet.

6 kommentarer:

 1. Ser ut som ein fantastisk stad i alle fall, men skjønar angsten...Flotte bilder:)

  SvarSlett
 2. WOW for en utsikt! Men med min høydeskrekk så holder det med bildene. Kjempeflotte bilder i innlegget under også...men tror ikke noen får meg opp i et helikopter heller. Pyse jeg;)

  SvarSlett
 3. ..å eg hadde slitt med den gitt...så må Afrika berre ver Afrika for min del..selv om jeg har en hemmelig drøm om å redde alle barna der..og de voksne....men den er svært hemmelig...

  SvarSlett
 4. Jeg kjente angsten i dèt jeg leste...puh! Jeg tror det holder å lese om det på wikipedia, for min del...hehe:)
  Ha en fortreffelig tirsdag!

  SvarSlett
 5. Stakkars deg som måtte igjennom dette sier nå jeg... Ble svett ved første bildet,og når jeg leste trodde jeg ikke mine egne øyne... Taubane!!!
  Ha en strålende dag & Klem Randi

  SvarSlett
 6. Vakre bilder!

  Lik handleliste, sier du??? hehe... artig.

  SvarSlett

So kjekt at du legg att eit ord. Eg legg meg da te hjarta.