lørdag 7. mars 2009

Korleis...

Korleis nytte denne laurdagen best mogeleg? Eigentleg har eg mest lyst til å gjere absolutt ingenting. Men eg veit jo da, at ein kan ikkje berre gjere ingenting...på ein laurdag.Resultat vert ofte at eg set i gong med ideen om at eg skal gjere alt det eg faktisk bør gjere, får ikkje gjort det (les meir om det her), men etter fullendt dag med forsøket, er eg lika utsliten som om eg faktisk hadde utført arbeidet. Då hadde det vore betre å tatt seg fri og sett på rotet med godt samvit.Eit anna alternativ er å sjå på da litt ansleis. Eg skulle faktisk vore på ein fest i går kveld. Og hadde eg vore der, hadde eg nok ikkje vore i verdens beste form i dag. Og då hadde eg ikkje fått gjort noko so helst......

Likavel, da enklaste er nok da besta som alltid...få fingeren ut og få gjort det, slutta å syta og hugsa på den kjende pedagogiske filosofien...et middagen din om du vil ha dessert!

5 kommentarer:

 1. Thi..hii..Den satt!!
  Er så heldig at jeg ikke har lyst på dessert lenger,så da kan jeg vel bare gjøre hyggelige ting og gremme meg i kveld over at nok en dag gikk uten at det ble ryddet i kaoset..?
  Superduperdeilig dag & Klem Randi

  SvarSlett
 2. ..her er det lazy day...men har trent litt og malt et strøk på kjøkkendøra...men nå må jeg vel være flink å spise middagen min skjønner jeg...godt du setter meg litt på plass....bare et par minutter til her inne nå så...

  SvarSlett
 3. Nydelige bilder, igjen !
  MÅ du gjøre noe da ? jeg har ett ryddig rom i huset akkurat nå og det holder.... Burde jo vært hjemme å vært skikkelig husmor, men har vært på villmarksmesse sammen med sønnen på 18 i stedet. Kjempekoselig ! Og så ble jeg helt klar for å være husmor etterpå, så nå bærer det i gang her !
  Fortsatt god helg til deg !

  SvarSlett
 4. He..Jeg og datteren min har vært på fototur i Trondheim by i dag! (litt på fotobloggen)Nå skal jeg bare late meg resten av dagen, bortsett fra å lage god middag. And:)
  Du er flink til å ordlegge deg du. Og flotte bilder!
  Ønsker deg ei god helg, med dessert?

  :)

  SvarSlett
 5. Du, jeg kjenner meg SÅ igjen i den første delen du skriver. Presis sånn er det nemlig! Godt det er flere som har det sånn:o) Ikke gjort noe spesielt i dag, jeg - men rotet på kjøkkenet har gnagd meg så lenge at nå MÅ jeg bare. Sukk, sånn er det. Men etterpå, da er det lørdagskveld! Klem til deg!

  SvarSlett

So kjekt at du legg att eit ord. Eg legg meg da te hjarta.