tirsdag 10. mars 2009

litt om å kjempa mot eigne demonar...

....utan at eg heilt veit kva det betyr, er eg litt oppteken for tida med å få ting og tang på stell og andre ting på rett kjøl, eller rett på kjøret eller kva som er best alternativ til ei kvar tid.Tenk om ein måtte ut og segle..med kjølen rett til vers...da hadde vore eit syn..?

6 kommentarer:

 1. Ojojoj, det var litt av ein demon! Når eg tenker meg om har vi kanskje ein slik (eller to) her i huset og... :lol:

  SvarSlett
 2. Finnes en motsetning også, når en har demoner..

  Synd med katter da. Jeg var faktisk usikker om jeg kom til å tåle katter etter mange år uten.(har endel allergi, bl.annet mot de med fjær på) Men det gikk bra med meg. Unger bør en jo holde unna katter? Så forresten om pollenallergi på tv her forleden. Man begynte med små doser injeksjon og økte til mange tusen ganger den første. Går det ann for katteallergikere tro?

  Fin dag til deg:))

  SvarSlett
 3. Kult bilde!! De indre demoner må vi alle nedlegge en for en..Mange prøver å "vri seg unna",men det går stort sett ikke så bra..F.eks.den demonen som sier i ikke greier ting så vi kan bare la være å forsøke..
  Superdeilig dag til deg..
  Her skinner solen(nesten ikke til å tro:-)
  Stoor klem fra Randi

  SvarSlett
 4. ... ----> her :-)) kommer massevis av energi til deg min venn. Ta den, nyt dagen og ut å sprell. Ul mot fullmånen i kveld, og forelsk deg i selveste livet!!

  Vi er vet du så utrolig heldige som hver dag kan slå opp øynene å være friske. Jobber jo på sykehus jeg vet du, og på mandag var jeg med å diagnistiserte en ung jente født i 1984, brystkreft, med spredning allerede desverre. 5 små barn hjemme, og diagnosen kommer som lyn fra klar himmel, helt uten at hun hadde hatt besvær eller misstanker. DET setter følelser i sving hos denne damen, rot på kjøkkenbenken etc blir bare blåbær, og for en tid ser man de større linjer i livet, de som er viktige for oss.
  Noen ganger må man få noen slike tankevekkere for at en skal igjen for en stund se litt `klarere`på verden og livet.

  Så se deg rundt, nyt frisk luft i lungene, den vakre naturen og de som du er glad i rundt deg.

  ble litt alvorlig også dette, `Ramme Alvor` for nioen minutter, men livet er jo litt slik også, det måtte bare ut skjønner du :-)

  Varm klem herfra til deg. ...og så energi så klart!!

  SvarSlett
 5. Nei, fy flate !! Hadde jeg møtt den demonen der så trur jeg at jeg hadde møtt min øvermann ! Da hadde jeg latt han gjort seg ferdig, uansett hva det hadde betydd. og så hadde jeg satset på roligere tider etterpå.Trur je.... kanskje...
  Eller kanskje ikke... Kanskje jeg hadde studert han litt nærmere, brukt litt tid , lurt han litt og jagd han på dør... Kanskje....
  Sånn vet man igrunn ikke, før man møter dem.... Kanskje....

  SvarSlett
 6. Vi har våre demoner, alle som en, og det koster å få vekk de uønskede vesenene. Men den jobben må vi gjøre selv. Gjorde inntrykk på meg det Anemone skrev over her - Carpe Diem, sier jeg - det er sannelig ikke "bare noen ord". Kult bilde, sønnen i huset har hatt noen tusen av disse i yngre år:o) Fin kveld til deg. Klem fra Randi**

  SvarSlett

So kjekt at du legg att eit ord. Eg legg meg da te hjarta.