søndag 19. desember 2010

Jakta på juletreet..

For å laga nye tradisjona, eller for å spara 500 kroner (eg og mannen har ulikt tilnærming på saker og ting) så vart det vedteke i familieråd at me skulle finne oss juletre i skogen til far min i år. Far min har ingen juletreskog, berre ein kva som helst skog i ein stor haug ein stad på Vestlandet.

Ungane var med, det var far min og, som har skada foten sin og berre gjekk for halv maskin. Som alle familiar på tur, såg me nok flotte ut på avstand, men kom du innan høyrevidde var det ikkje fullt så vakkert. No når eg ser bileta i ettertid tenkjer eg at det i grunnen var veldig kjekt. Hjernen er ei vidunderleg innretning i so måte. Me fann kvart vårt tre, dei var over 4 meter høge, men me nøgde oss med dei 2 øvste metrane. Etterpå vart det ein herleg prøvejulemiddag hjå mor og far.... ein ny og god tradisjon er laga og pengar spart er pengar tent.....

6 kommentarer:

 1. Flotte bilder!! Og flott menneskehjerne som vet å korrigerer alle inntrykk.. og gjerne redigere hukommelsen i ettertid, slik at man blir i stand til å skape seg tradisjoner ;-)

  Jepp, jeg har vært på jultrejakt i de vestlanske skoger noen ganger :-)

  Ha en fin kveld! :-)

  SvarSlett
 2. Så kos å finne sitt eget juletre. Det er viktig å lage sine egne tradisjoner ja:-)

  SvarSlett
 3. Det er vanskelig å finne fine trær vi vanlige skoger! Vi har også gått for den løsninga å ta toppen av et tre... i år kjøper vi.

  SvarSlett
 4. gleder meg til å se det pyntet :o)
  Klem J.

  SvarSlett
 5. Kos å hugge sitt eget juletre. Dette blir en flott tradisjon;)

  Klem;)

  SvarSlett
 6. Hei, du lager fantastiske montasjer.. ser at dere hadde en fin tur. Å hugge juletre er noe av det koseligste vi gjør før jul, syns jeg :)

  klem :)

  SvarSlett

So kjekt at du legg att eit ord. Eg legg meg da te hjarta.