onsdag 8. desember 2010

Surrar rundt i mørket...

Ikkje lett å vere "bildebloggar" når nettene er lange og kulda har sett inn. Har ikkje sett dagslys på lenge, og får eg eit glimt ein dag, er eg heilt andre stader enn heime.Eg forstår at alle tenkjer at desember er månaden me skal kosa oss saman i. Og så vel alle seg ein dag for juleverkstad og julemesse og ein for førjulsfest, sjølvsagt må me ha ein julekonsert og ei lysmesse, kva er jula utan grautfest og julelunch...og so vidare... problemet vert då at heile desember er full i kos for borna... og litt vel mykje mareritt for dei vaksne..So no, to veker før jul...har eg enda ikkje vaska eit støvkorn eller kjøpt ei julegåve...men kjem tid, kjem råd som dei seier....so var det den tida då? Korleis får de andre det til? Er desember roleg og koseleg, eller kav og bal som her hjå meg i dag?

6 kommentarer:

 1. Desember er akkurat det jeg gjør den til:)

  Tar en skikkelig reingjøring før jeg pynter tre og hus på lillejulaften...og kjøper pakker innimellom...
  Og spiller MASSE julemusikk;)

  -"Det blir jul allikevel"....

  Klem;)

  SvarSlett
 2. Akkurat julerengjøringen tar jeg helt med knusende ro. Ingen ekstrainnsats på den fronten. Her går det i matlaging, kakebaking, konfektlaging og julekort og til-og-fra-lapper. Og gaver selvsagt. Men selv om mye er ting man "MÅ" er det for det meste bare kos og derfor blir det ikke stress heller. Men så har ikke jeg unger som skal tas hånd om oppi det hele og kan konsentrere meg om meg sjøl og samboeren.

  Catje

  SvarSlett
 3. Denne kommentaren har blitt fjernet av forfatteren.

  SvarSlett
 4. desember er en blanding mellom sjelefred og total kaos.. det kan veksle mellom disse ytterpunktene hver dag, ja - egentlig hvert minutt!!
  akkurat nå er det litt kaos i hodet : kom til å tenke på alle gavene som gjenstår å få kjøpt.. huff, vekk med de tankene!
  Klem J.

  SvarSlett
 5. Enkelt og vakkert. I like :)

  SvarSlett

So kjekt at du legg att eit ord. Eg legg meg da te hjarta.