onsdag 1. desember 2010

..for eg må finne skjegget...

Det er med vemod eg må innrømme at jula står litt i fare her inne i Hakkadalen. Ikkje fordi jula ikkje er jul, men fordi mor i heimen har forlagt det meste av remediene som skulle gje den store julestemningen. Det fyrste eg ikkje fann på sundag var alle julelysa. Sist sett to dagar før brullypet i somar. Da som ikkje er stole eller brent, kjem fram att, seier mor mi. Denne gongen trur eg at det er stor fare for det siste alternativet...for framatt har det ikkje komme..


Og i går fann eg ikkje adventskalendaren til vetlo, uansett kor eg lokka og leita. Då klokka var langt på natt stod ein ny ferdig..og då jenta skulle pakke opp fyrste pakka i dag... hang det ei einsleg pakke og dingla..

Eg forstår deg, mamma, da e heilt greitt. Du har jo laga heile denne i natt, sa ho med ei vel overdreven trøystande stemma, medan ho slo ut med armen for å visa kor svært ho tykte det nattlege kalenderprosjektet var...nett som ei mor ville gjort... Så det vert nok jul her og, med so greie ungar.....

7 kommentarer:

 1. Huffda:(
  Ønsker deg lykke til med videre leiting!
  Håper det dukker opp!!!

  Klem fra Turid;)

  SvarSlett
 2. Oi, høres jo helt forferdelig ut. Vi har heldigvis kontroll på det meste etter flytting i januar. Selv om en orkidé-potteskjuler først dukket opp i går og en boks med noen spesielle skruer og muttere fortsatt er sporløst forsvunnet har vi i alle fall kontroll på julepynten! Lykke til med leting!

  SvarSlett
 3. Med en sånn kreativ og god mor som deg vet jeg at julen blir bra i ditt vakre hjem i Modalen. Håper likevel ting dukker opp igjen, veldig irriterende når sånt skjer! Uansett, "it's not the end of the world"!:) Takk for mange fine idèer og tips! Stor klem fra Ingrid

  SvarSlett
 4. For en fin unge du har med mye empati. Herlig.
  Du finner nok sakene skal du sjå :)
  Good hunting
  klem
  Randi

  SvarSlett
 5. hehe, er det litt presenilitet ute og går?? :o) frustrerende med ting som bare forsvinner!!
  Godt jenten din tok det med både klokskap og godt humør!
  Klem J.

  SvarSlett
 6. Å huff..
  Vonar du finn det du treng..
  Men vakkert i stova er det i allefall....

  Adventsklem♥

  SvarSlett
 7. Så utrolig herlig av ho! Håpar den og det andre kjem fram att. God advent inntil vidare. Eg er nett ferdig med 2 av 3 eksamenar for semesteret, hurra hurra :)

  miriam

  SvarSlett

So kjekt at du legg att eit ord. Eg legg meg da te hjarta.