søndag 19. desember 2010

Ingen veg tilbake..

4. sundag i advent, ein herleg vinterdag her inne i Hakkadalen.
I god gamaldags stil skal heile familien starve seg ut i høg snjo, på jakt etter juletreet. Trur dei fleste av oss både gler seg og gruar seg. Sonen har allereie bedd om amnesti, syns heile eventyret høyrdes forferdeleg ut.
Eg veit at tradisjonelt er det far og born som fer i skogen... men i 2010, med ei mor som ikkje heilt stolar på at ein far har alle dei estetiske kvalifikasjonane på plass... vert alle med...om dei vil eller ikkje... her skal me kose oss forderva... i god Carl Larsson stil...

6 kommentarer:

 1. God tur!
  vårt er alt på plass..
  sende mannen eg og satsar på at resultatet vert bra ;-)

  klem

  SvarSlett
 2. Fikk meg en deilig,befriende latter igjen:-))...
  Det er nok mange som har"kose seg ihjel"på dagsorden for tiden!!
  Klart du må være med!!! Helt ærlig er det få menn som har "blikket"...
  Fortsatt deilig dag til deg & Klemmmmm Randi

  SvarSlett
 3. ..håper julefreden varer hele veien inn i skogen :o)
  Lykke til med jakten!
  Klem J.

  SvarSlett
 4. Hi, hi - det er ikke alltid det blir like koselig som man hadde tenkt... og av og til kan det bare bli bedre :0) Håper dere hadde en fin tur og fant det fineste treet!?
  God søndag
  K

  SvarSlett
 5. Haha jeg haaper dere hadde en berikende tur i skogen og at treet er paa plass uten sure miner;) Gleder meg til aa treffes snart! Klem Ingrid xx

  SvarSlett
 6. Må flire av det du skriver. (og du skriver godt)Og i tillegg tar du trivelige fine bilder. Og du setter de sammen så fint at det er en fryd å se på. Kosefaktoren lyser mot oss :-) Artig serie over her har du også. Å hente juletre er kos, men det kan faktisk bli litt "ampert" når en ikke blir enige om treet. Godt det er mange trær å ta av. Bildene viser bare idyll. Trivelig rett og slett. :-)

  SvarSlett

So kjekt at du legg att eit ord. Eg legg meg da te hjarta.