tirsdag 28. desember 2010

...hm.......mi utsikt frå kontoret...

Dette ville eg heller ha sett på.......i dag misunner eg alle som kan sove lenge, ete ein lang frukost, fyre i ovene, lage kakao, ut og skri på kjelke, inn og lese ei god bok...... Håpar du kosar deg Hr. Alvor! ;)

6 kommentarer:

 1. Og eg er ein av dei heldige :-)

  Er det lov å knabba med seg ein skillingsbolle? Dei såg så fristande ut. Treng ein ser du no når eg har tenkt meg ut på ein liten fototur.

  Snakkast :-)

  SvarSlett
 2. Sender du over en skillingsbolle? :)

  Kitty :)

  SvarSlett
 3. Mmmm koser meg? JA! endelig pinnekjøt til meg! Bur i ribbeland.

  oppe kl, 7. det er igrunnen seint det.

  Kos deg på jobb.

  SvarSlett
 4. Tusen takk for julehilsen på bloggen min. Jeg har feiret jul med elendige internettforhold, men desto mer julestemning. Nå feirer jeg romjul med meget bedre internettforhold hjemme hos meg selv, og heldigvis en hel del julestemning her også. Håper det er i alle fall litt julestemning på jobben din, og om ikke der, så når du er ferdig for dagen. God romjul! :)

  SvarSlett
 5. ..jeg har hatt fri i dag - men i morgen braker det løs helt frem til nyttårsaften kl 15.00. En av disse dagene står vareopptelling for tur - og jeg skal love deg at det er litt av hvert å telle på Berthas.
  Tusen hjertlig takk for en skikkelig varmende og god hilsen fra deg. Det har vært en fornøyelse å være din bloggevenn dette året :o)
  Du er en favoritt!
  Klem til deg.

  SvarSlett
 6. Eg nyter å ha fri..... Håper alle kan ha litt fri !!?

  SvarSlett

So kjekt at du legg att eit ord. Eg legg meg da te hjarta.