fredag 19. oktober 2012

Haustlilla..God helg!

9 kommentarer:

 1. Nydelige bilder!!
  God helg til deg også.
  Klem

  SvarSlett
 2. Nei pinadø der lander en skjønnhet igjen. Mine svarte fleskefugler sitter klare for en matbit de også--blir ikke akkurat noen blinkskudd av det;)

  SvarSlett
 3. Har glippet så mange innlegg i bloggtørketiden at jeg må oppdatere meg på innlegg etter innlegg her. Ser med sjalusi i blikket på dine fine småspurver. Jeg har noen svarte fleskeberg av noen fugler som sitter klar for å spise det jeg ligger ut. Veldig lite fotogene, og så driter de utover hele altanen....Så det blir liksom ikke så mye swung utav det;)

  SvarSlett
 4. Akkurat i det fuglen letter.. eller lander.. utrolig øyeblikk! og fine farger! :)

  SvarSlett
 5. Hahaha... ser at kommentarene mine ikke forsvinner ut i intet - men dukker opp etter en lang stund. Da trenger jeg selvfølgelig ikke gjenta meg selv i det uendelige;) SORRY!!

  SvarSlett
 6. Å, nydelig. Jeg elsker hortensia som er i ferd med å ta kvelden. Fine å tørke er de også (eller blir det litt som da vi tørket roser på 80 og 90 tallet? Er litt usikker på akkurat det)
  Uansett, en finfin helg til deg :)

  SvarSlett
 7. Åhh, nydelege bilete! DEI fine lilla-fargane. Og fuglen ♥

  SvarSlett
 8. skulle ønske det var en like-knapp her inne.. det får holde med å si.. du har de nydeligste bilder og æ blir helt matt over at æ ikkje får mer tid til å besøke bloggen din..

  klæm fra nord

  SvarSlett

So kjekt at du legg att eit ord. Eg legg meg da te hjarta.