søndag 14. oktober 2012

Boksane mine

Rann vel ikkje akkurat  inn med hurrarop på boksinnlegget mitt hin dagen. Og da må eg kunna leva med. Eg likar dei veldig godt sjølv og dei gjer dagen nett litt blankare. Dei står der og skin so forventningsfulle kvar morgon eg kjem ned, det er så eg får lyst på kaffi og kakao med ein gong..

 

Når det gjeld flisene derimot kunne eg tenkje meg ei fornying. Nokon med god erfaring når det gjeld maling av fliser på kjøkken?

3 kommentarer:

  1. Jeg synes at boksene er flotte jeg. Det viktigste er jo alt de betyr for deg av minner og hva de gjør for deg på din kjøkkenbenken! Jeg har mange slike ting i mitt hjem, ting som jeg har fått fra blant annet min fars familie gård, like ved deg faktisk. Mange har hevet øyenbrynene og lurt på hvorfor jeg drar inn sånt gammelt skrot. Men å så glad jeg er i de mange makkspiste og rustne tingene! Minner og gode følelser for det som har vært. Jeg synes at du ikke skal la det at ingen har kommentert forrige innlegg, bety at de ikke liker dem. Enig med deg at de lyste opp benken din! Ha en flott kveld!

    SvarSlett
  2. Jeg liker både boksene og flisene dine. Det går helt fint å male de, men de må være gullende fri for fett, og du må bruke heftgrunn . Jeg synes de er lekre som de er. Fine farger. D

    SvarSlett
  3. Tenkte når eg såg bilde at det var en flott ide jeg vil ta vare på til jeg skal ha nytt kjøkken. Likte godt masaikflisene i de ulike varme valørene...men det går visst fint å male fliser på den måten Drude beskriver....

    SvarSlett

So kjekt at du legg att eit ord. Eg legg meg da te hjarta.