torsdag 18. oktober 2012

Designerkopp for allmuen

 

Dette er ingen Arne Jacobsen typografikopp, ei heller ein Kähler. Dette er ekte norsk design og den er laga i Hakkadalen. Dei fleste vil nok dra kjennskap på godt norsk handverk, rett frå småskulen sin keramikkovn.


Dottra er veldig fornødd med denne koppen, og det er eg og. Det einaste me er ueinige om er om den skal stå til pynt eller om den skal brukast. På grunn av vekta gjer den seg best te pynt eller i veska som sjølvforsvarsvåpen....

Men er den:
 Vakker? 
Å JA! 
Ekte norsk design? 
Å JA!

8 kommentarer:

 1. Den er skikkelig stilig.
  Jeg har enda ikke fått hjem sånne kunstverk fra skolen, men regner med det kommer. Gleder meg!!
  Klem

  SvarSlett
 2. Vakker og unik :) En skatt å eie.

  SvarSlett
 3. Det som det finst berre ein stk av får meir verdi etter som åra går....

  Du kan å få sagt det!!

  klem

  SvarSlett
 4. Herlig. Ingenting er så bra som slik design. Og den var jo virkelig stilig der den sto. D

  SvarSlett
 5. dette er en SKATT! fantastisK :)

  SvarSlett
 6. Syns vel at denne koppen var å foretrekke fremfor bokstavkoppene som herjer i interiørnorge for tiden;) Har noen sånne kunstverk jeg også, bla en dame med store bryst i ganske stort format. Har slitt litt med å plassere henne, så hun står bak en gardin i øyeblikket;) Må ellers si at jeg elsker stalking, selv om jeg skjønner at du har litt mer negativ erfaring enn meg i så måte!!!!! Vurderer også å ansette deg som fotograf og layoutdame hos meg. Det trengs! Tusen takk for tips, du er gull, og gull er jo også pop for tiden!!!

  SvarSlett
 7. Flott farge og lekre former på denne koppen må eg seia! Slike designer skattar er så uendelig mykje meir verd enn dei me får kjøpt i butikken :-)

  Angåande dagens innlegg om netthandling så er det eit sponsa innlegg, og det er tagga under fliken sponsa innlegg :-) Eg har fått eit gåvekort å handla for og ingen føringar om at eg skulle skriva innlegg om det, noko eg likevel valgte å gjera. Men det er eit merke eg går god for, og har samarbeida med før, og kjem nok til å gjera det igjen. Det er klart at min blogg skal overhodet ikkje vera ein reklame blogg for alt mulig anna enn akkurat det EG ønsker å skriva om.

  Klem Eli

  SvarSlett

So kjekt at du legg att eit ord. Eg legg meg da te hjarta.