tirsdag 7. oktober 2008

Utdeling av utmerkelser

Først vil jeg takke for alle fine utmerkelser jeg har mottat den korte tiden min her i bloggverdenen. Ja, jeg skriver på bokmål, kun for å få inn 25% mengden som er påkrevet i offentlige lover hehe...

Jeg sitter nå med 5 stykker på hånd og har tenkt å ta ansvaret det er å sende dem videre ut i verden. Jeg er på alle måter en surfer med tyflonhinnehukommelse, det vil si at jeg raser rundt hos dere alle fra blomst til blomst, eller fra lenke til lenke som det er her på "internetten". Dette medfører at jeg ikke alltid vet hvem som drev med hva osv...
Noen skiller seg dog ut for meg.

Denne:

vil jeg gi til den første bloggeren jeg brukte tid på, lenge før jeg selv laget min egen blogg, Karna i Karnas hus . Damen har nok fått mange utmerkelser før, for både bloggen og damen er bemerkelsesverdig enestående. Alltid inspirerende å lese hennes innlegg og se hennes nye prosjekter.


Denne gir jeg til Modern Country som i tillegg til å være en veldig hyggelig jente, også har en blogg helt etter mitt hjerte. Veldig vakkert, stilfullt og nordisk.

Denne gir jeg til Molly i Me & Molly en fantastisk underhodene blogg med sikker stilsans og spennenede interiørmessige løsninger.


Disse to siste vil jeg gi til tre damer som har blogger jeg bare koser meg i. Noen ganger er stemningen på sidene deres slik at jeg ikke vil "gå" igjen. Astrid i Frå eit A4-liv var en av de første som la igjen kommentarer på bloggen min. Varmt tok hun meg imot. I hennes blogg finner du myyyyye mer en bare interiør, følelsesterke historier, underfundige tankespinn og mye hjertevarme vil dere finne der. Marit i Miamor er en annen blogger jeg har lært å sette pris på. Morsomme innlegg og kommentarer, friske innlegg og et godt hjerte finner dere der.
Vibeke i Duften av erteblomster har en blogg jeg bare trivest i. Et sted i cyberspace jeg finner fred og ro..og harmoni.

Takk for alt dere har delt med meg.

Så var det dameseriene.....på TV2

2 kommentarer:

 1. Tuusen takk, R.A !! Koslige ord fra deg, og du skal vite at jeg setter pris på din blogg!! Men sjela di er da liksom litt nynorsk da..?? Syns du skal visa atterhald med bokmålet!!! Hi,,hi...skrev alltid dikt på nynorsk jeg selv om bokmål er mitt morsmål!! miamormannen derimot er nynorskmann, og det er sååå bra!!

  nå har jeg vært på kreativ kveld og fått med meg noe spennende hjem..viser sikkert senere..men nå venter loppekassa!!
  Natti :)

  SvarSlett
 2. Tusen takk så snill du er!!!!

  Jeg måtte se på Spiderman som danset så fint på siden din, noe så morsomt...ler godt enda!!!

  Grattis med award, koselig å få slike utmerkelser!!

  SvarSlett

So kjekt at du legg att eit ord. Eg legg meg da te hjarta.