fredag 24. oktober 2008

Fiskekiste....

No har denne fiskekassen frå bestefar min ste ute i 2 år. I dag fekk den kome inn i varmen. Desverre trur eg at den er bebudd av små karar som likar treverk....nokon som kjenner ein god kur?

God helg!

7 kommentarer:

 1. Flotte bilder!

  Du har ikke et fryseri i nærheten du kan få sette kassa en stund? Det tar knekken på dem, tror jeg. Vi gjorde i alle fall det med et gammelt skap...

  SvarSlett
 2. Hei, igjen!

  Mannen min jobber på et fryseri, så der er det nok mye kaldere enn minus 10...

  Hvis det er mott det er snakk om, så leste jeg på nettet at de ikke trives i tørre inneklima i nyere hus, slik at de vil dø ut uansett. Jeg turte imidlertid ikke ta sjansen på det, så vi satte skapet på fryselageret i tre uker. Har ikke sett noe etterpå i alle fall.

  SvarSlett
 3. fin kasse :)

  ha en riktig god helg !

  SvarSlett
 4. wow hvilken kasse, den var jo stilig da. Har ingen tips, min bestefar dynket en hel vegg med spillolje, men anbefales kanskje ikke! God helg

  SvarSlett
 5. ..ingen lure triks herfra...men du kan jo prøve å lokke dem ut med en lokk...kistelokk..ha..ha..nei dårlig humor så sent på natta!! Mannen har bursdag i morgen..så jeg må nok sove nå...Kan godt avtale noe, Britt...Isdalstø er greit, men har de svingdører der????

  SvarSlett
 6. jA,DÅ SKA DU HØRE!!Trønderjenta alias Frøken Detektiv hadde helt rett ang.sin mistanke om navn på vill og vakker dal!!
  Maler i dag og jeg..Miamormannen var lite fornøyd med sitt bilde...og malte over alt med kvitt, men med hans finfine tekstur under, så da fikk jeg lerretet og vips litt her og litt der med lin og trykk og gammelt papir, så blei det et bilde til til stua...er ikke finere på det enn at det får plass her i heimen!! passa til fargene på den gamle stolen som er arva!!!

  SvarSlett
 7. For ei flott kiste!
  Eg har kjennskap til desse svoltne smådyra eg og, eg ser at dei er tilstades i td stabburet her. Skulle tru at dersom minusgradene skal ta knekken på utyet, så skulle det vere fritt for dei etter veker med mange minusgrader vinterstida?
  Eg har ei utfordring til deg på bloggen min, du vel sjølv kor omfattande du vil gjere det:)
  Står under innlegget "Litterær utfordring"

  SvarSlett

So kjekt at du legg att eit ord. Eg legg meg da te hjarta.