mandag 27. oktober 2008

Ny sengegavl..

Eg har slik rammemadrass som mannen er så glad i (god å sove i), og i årevis har eg leita etter ein fin sengegavl. Ingen eg har kome over har eg likt godt nok til å kjøpe, eller lage om det var ei gjør-det-selv oppskrift eg fann. Men no, i dag fann eg noko eg likte...måtte berre vise det i kveld...


Biletet er henta fra Isabellas sine heimesider. Desverre er nettsidene langt unna kvaliteten på sjølve magasinet, men akkurat denne ideèn likte eg. Lage sengegavl av ei gamal dør :)

Her kan de lese heile artikkelen!

10 kommentarer:

 1. Hei Hei...
  Har akkurat samme problem her i huset. Det perfekte gavel er vanskelig å finne! Men det var jo ett godt tips! Har man bare hatt en flott gammel dør liggende :)

  SvarSlett
 2. Å jeg elsker Isabellas!!!!!
  Enig med deg i at hjemmesiden ikke er mye å skryte av, skuffende greier i forhold til magasinet!Stilig sengegavel :o)

  Kveldsklem fra Vibeke.

  PS:Var oktober (ikke november) jeg mente, noen ganger går det for fort i svingene... :o)

  SvarSlett
 3. ..vi tar sengegavldørverksted ..jeg trenger også det..og har gått å lurt på hva jeg skal finne på!!! Svingdør ellere vanlig?????????

  SvarSlett
 4. Ja den døra var jo skikkelig smart å bruke til sengegavl:)
  Tusen takk forresten for kjempehyggelig kommentar fra deg:)

  Ha en flott tirsdag:)
  Klem fra Kate:)

  SvarSlett
 5. Flott tips!! Elsker gamle dører, og har nok å ta av. Vakkert var/er det:-)
  Jo du, anngående kameraet mitt går det i Nikon her. I sommer kjøpte jeg D40X på salg, og et objektiv 18-200mm F3.5-6.3 DC OS zoom. Men en tar nok flotte bilder uten denne zoomen. Bruker ikke den når jeg tar av frøhus osv.
  Er ikke så veldig opptatt av alle disse dyre kameraene og tilbehør. Kjenner flere som når de møtes, bare snakker om kamerautstyr,og "glemmer" bildet/uttrykket, som jeg syns er viktigere. Og personen bak som komponerer fotoet.
  Før tok jeg mange bilder av samme motiv, og ett var bra. Nå er som regel ett av to bra. Så øvelse er viktig og. Har noen veldig enkle tips til fotografering, men kan kanskje ta det siden om du er intressert.

  Nå har jeg akkurat kommet inn døra etter morgenturen min, og skal sette igang dagen. Første oppgave blir å få tak i to bunnfisker fra akvariene mine. Har så mange og må gi bort noen. De gjemmer seg så utrolig godt, så dette kommer til å ta tid ja,-)

  Ha en flott dag!!

  SvarSlett
 6. Der har vi soverommet mitt.... nydelig seng.Har tenkt å pusse opp soverommet SNART,får mareritt av å ligge der,furu meg her og furu meg der og terrakottatapet,fint for 10år siden. Tusen takk for fine kommentarer på bloggen min.
  Ha en nydelig kveld:)

  SvarSlett
 7. Hei igjen:-)) Hvis du går inn på fotobloggen min(bilder av frost), ser du bilder jeg har tatt med mitt gamle kamera som var et Samsung kompaktkamera til totusen kroner. Syns bildene med sånne kameraer er kjempebra og. Nå har jeg speilrefleks(tilsammen ble det ca titusen kr med objektivet/zoomen), men fotograferer som før. Så pris trenger ikke bety noe for fotoene heller..Noen enkle tips på kommentarsiden din nå først, så kan jeg ta det siden på bloggen min.

  Lav sol liker jeg utrolig godt. Da får en mye gratis. Så er det lurt å ta med minst mulig i bildet. Sjøl om det er masse som en vil ha med, så stripp det ned mest mulig. Jeg beskjærer av endel på kameraet før jeg legger de inn på dataen, men stort sett gjør jeg minst mulig med bildene.
  Et annet tips, er å gå så tett nær motivet du kan, og så "litt" til. Som oftes har folk med alt for mye rundt selve motivet. Komponer bildet på kameraet, altså at motivet "har" du, men alt "rundt" bruker du mere tid på. Kanskje vanskelig å skjønne, men får kladde det opp og legge det ut seinere jeg:-)

  Kos deg i dag!

  SvarSlett
 8. Ja, den ideen har jeg sett før.
  Kjempfin!!
  Det jeg så den hadde de også malt et ordtak på.
  Virkelig lekkert.
  Skjønner du må ut på dør-jakt nå.
  :-)
  Lykke til!

  SvarSlett
 9. Glimrende idè og mye billigere enn å kjøpe sengegavl, for de koster utrolig mye. En gammel dør er ikke så vanskelig å få tak i :)

  SvarSlett
 10. Hei!

  Ville fortelle deg at hilsnen du la igjen for en liten stund siden gjorde inntrykk på meg. Vise og gode ord som gikk rett i hjertet. Tusen takk for dine tanker!

  Gavlen er lekker, jeg har lekt med tanken en stund selv. Har funnet en loppis som selger gamle dører. Det hadde blitt fint!

  Klem Aina

  SvarSlett

So kjekt at du legg att eit ord. Eg legg meg da te hjarta.