fredag 17. oktober 2008

Kistegull...

Fyrst vil eg takka Anne med Moseplassen for den enkle innføringa i endringshøve på bloggane frå Blogspot. Har lenge kjend meg svært begrensa i det formatet eg hadde. Har ikkje heilt tilpassa meg det nye, og alle gamle innlegg heng no litt i lause lukta, men betre er det uansett...tenkjer no eg :)

So til dagens emne, konfirmasjonskista:


konfirmasjonskista uff, ja..der trykte eg publiseringsknappen...lenge før innlegget var ferdig...hmmm...får ikkje til dette med å lage større bileter...kva gjer eg gale? ja,ja..me får gjere oss ferdige her...

Denne kista har aldri heilt vore meg. For det fyrste so likar eg ikkje kister med bua lokk, ei heller så glad i lakka treverk. Men slekta tenkte nok at sidan eg var endå mindre glad i rosemaling....så fekk dette halde.

Så no tok eg malarkosten fatt etter eg vart ferdig med handlekassen. Same prosedyre..og her er resultatet:
Bileta lyg litt på fargen. Kista er kald grå, svært lys. Ikkje så "gul" som bileta viser. Eg vart svært nøgd, men bør nok for eigen del halde dette hemmeleg for resten av slekta. Kan godt hende dei vil kategorisere dette prosjektet som rein vandalisme.


God helg alle saman! (no må eg ekspreimentere litt her...hehe)

15 kommentarer:

 1. Hei !

  Synes kista ble kjempefin jeg ! Jeg har også malt en litt annen type kiste hvit, se bloggen min. Ha en fin kveld ! Klem Simmas Hus

  SvarSlett
 2. Bærre lækkert... ikke bry deg om resten av slekta du!!
  klem

  SvarSlett
 3. Eg fekk ei kiste til jul ifjor som likna litt på di. Lurer på kva eg skal gjere med den. Furu og smijern er ikkje mi greie, men likar det samstundes litt tradisjonelt med årstal og sann. Rosemaling har eg aldri likt, så dette var til dels ein god ide. Litt nifst å male smijernet kanskje...Litt pysete av meg :-)

  SvarSlett
 4. Så hyggelig at du fant meg, da fant jeg deg! Kista ble fantastisk lekker synes jeg!!! Litt komisk(eller skremmende?)for en halvtime siden jeg og så på en svær grønn rosemalt kiste vi har på soverommet den er fra min manns slekt og er fra 1863. Jeg tenkte at den burde bli hvit...også klikket jeg meg rett inn på din nymalte...jeg får gå i tenkeboksen, den er tross alt veeeldig gammel! Men jeg ble litt inspirert nå!!

  SvarSlett
 5. Vandaler kan jeg like..når de har så god teft som deg!!!

  Hotelldame har jeg vært fra tors-fredag i Drøbak på SPA-hotell, men UTEN å få nytta høve til spa..
  Har vært som utstiller på ei messe, og derfor hotell..Men så tok jeg fly hjem til mor i kveld og skriver nå fra Trøndelag. Skal på 25 års russejubuleum i morgen og kombinerer dette med jobb slik at firmaet betaler...smart???

  Men nå må gnagsåret pleias...Har venta på Gardemoen i 4 timer i kveld...MEd gnagsår... Natta til alle Vandalar i trange dalar...

  SvarSlett
 6. Ble vel fint det vel? Spennende hva familien sier da... satser på at de tåler litt oppfriskning de også. Om du ønsker, så går det sikkert an å få det av fra smijernet igjen senere. Synes det ble fint jeg.

  Håper du blir fortrolig med blogger-teknikken snart - jeg synes det er enkelt og fint opplegg her inne. God helg til deg!

  SvarSlett
 7. Kista ble kjempe lekker,bra jobbet.Helt sikkker på at resten av familien kommer til å male sine kister også.God helg til deg.

  SvarSlett
 8. Dette ble bra, og sier bare skit i familien....hysj da;) Men bare sånn o forhold til vandalisme altså:)

  Noen ganger må vi være modig, og ingenting MÅ være slik eller slik! Jeg har nettopp overtalt mannen til å kjøpe lister til vinduet som visstnok IKKE er lister! pyttsann!

  Og den fra Øklan har jeg ikke fått med meg...ugh, tenk å være så sur....haha;)
  En fabelaktig lørdag ønskes deg!!!
  Bloggen er blitt råfin!!!

  hvordan lager di bildet i headingen, og hvordan vet du str???

  SvarSlett
 9. Så det,men driver bare å tester litt.Får ikke til at mine siste innlegg blir oppdatert.Skjønner ikke hvorfor.Kansje noen kan hjelpe meg med det,blir så irritert når jeg ikke får det til.....

  SvarSlett
 10. Nydelig synes jeg bloggen din er :D
  Og for en flott kiste da!

  Men, du lurte litt på det med større bilde, dersom du endrer tallet til noe annet enn 800 så fungerer det ikke. Rett og slett fordi det ikke finnes en fil som er på feks 700. Det kan også ta bittelitt tid å få på plass bildet etter at det er endret, (datamaskina må ut på internett og finne bildet).
  Dersom det ikke er en av disse to pungtene så veit jeg ikke hva det kan være jeg. Raporter gjerne til meg om hva du gjør eller hvilken feilmeldinger du får.

  SvarSlett
 11. Tusen takk for koselige og gode ord inne hos meg!
  Ønsker deg en fin lørdagskveld :o)

  Klem fra Vibeke.

  SvarSlett
 12. Hei igjen,takk for hjelpen,vilken tidsone bruker du?

  SvarSlett
 13. Ja ,for lenge siden.Men det ble ikke publisert. Det ligger ikke på innlegse listen min.Prøvde her om dagen å finne det men fant det ikke.......hm merkelig.Så snill du er som hjelper meg,er så irriterende når jeg ikke får det til.

  SvarSlett
 14. Hallo
  Maling gjør underverk.
  Kista blei kjempefin.
  Koselig blogg.
  Ha en fin dag.

  SvarSlett

So kjekt at du legg att eit ord. Eg legg meg da te hjarta.