onsdag 29. august 2012

TTT

I dag hadde eg fått meg føre å gå gjennom all dei mange hundre glansa magasina som ligg og flyt rundtomkring her i huset. Samla utklippa eg likte og ville ta vare på, og hive resten. Eg opna eit blad og såg rett på ei brødoppskrift. Med spelt. Heilt tilfeldig hadde eg kjøpt litt speltmjøl hin dagen, so då va da no berre å setja i gong.


Eg hadde sjølvsagt ikkje tilgang til so flotte saker som durumkveite og havsalt, so litt inprovisert vart det. Det nærmaste eg kom havsalt var den store påsen me kjøpe te å strø ute med om vinteren ( kan no vera da kjem frå havet da og) og det sikta kveitemjølet fekk vera durumkveite og. Sjølvsagt smaka brøda like godt og eg skjønar at det kan ta si tid å kome gjennom alle magasina....

..og som det kjem fram av teksten, so er detta innlegget er ikkje sponsa av nåken kommerse krefte, og i alle fall ikkje av den stakkars Coopen, sjølv om eg kjenne nåken som har jobba dar...


4 kommentarer:

 1. He he. Herlig innlegg som vanlig. Jeg kjenner meg igjen på improvisering; tar det vi har! Synes du reklamerer godt for coopen jeg. Den er allsidig og sjamerende. Nydelige bilder til inspirasjon fra deg! Jeg har mange ganger prøvd å gå igjennom mine bunker med blader, men gir opp hver gang. SÅ mye kjekt å lese og kikke på er bare vanskelig å resirkulere.

  SvarSlett
 2. Du så nydelige bilder, meget delikate ;-) Brødet så bare helt nydelig ut!
  Litt moro å gå igjennom slike bunker med gamle magasiner, men det tar oftes laaang tid.
  Kos deg masse med magasinene ;-)

  Vibeke ;-)

  SvarSlett
 3. Nydelige bilder, trodde et øyeblikk at de var fra et av de glansa bladene dine:) Og brødet ser jo kjempegodt ut!

  SvarSlett
 4. Herlig med hjembakt brød- gleder meg til å bake igjen når vi får stekeovnen på plass...jeg kaster-gir bort alle interiørblader etter to år- da regner jeg med at jeg har fått med meg det viktigste;)Bruker også å rive ut sider- men de blir som regle bare liggende;)

  SvarSlett

So kjekt at du legg att eit ord. Eg legg meg da te hjarta.