lørdag 18. august 2012

Interiør (u)lukka..

Eg har tidlegare skrive nokre ord om "kjøpetrangen" som føl med det å eksistere i interiørbloggeverda.(forrige innlegg) Eg har vore veldig klar over den og litt på vakt øvefø den. Når heimen ser ut som den kjem rett ut frå eit interiørblad ( skjønt mange bloggeheimar har nok og vore der..i interiørblada :D ) med det "aller siste", bør ein kanskje vere litt på vakt. Men det er ikkje lett. For ting som kjem er jo veldig fine, eller dei vert det..og forandring fryder eller var det ikkje så?


Då manokoppane kom tykte eg dei var stygge og at eg aldri i verda skulle kjøpe meg slike. Eigentleg likar eg dei ikkje heilt enno, men i eit svakt øyeblikk kjende eg på at eg kanskje kom til å verte pittelitt lukkelegare om eg eigde eit par av dei.
Og heilt utan at eg heilt fekk det med meg, var dei nedest i påsen ein dag eg hadde vore på handel. Eg likar ikkje å drikke av dei, men må vel innrømme at som små vasar var dei heilt herlege og er veldig glad eg kjøpte dei...

No er no mano snart litt ut og geometriske mønster er inn, men er det er no slik at eg ikkje på noko vis kan fordra harlekimmønstra som er på veg..eller romber det heitte då me sydde dei i patchwork eingong på åttitalet... ofseleg stygt syns eg i dag... men i måro, i måro er på nytt ein anna dag....

4 kommentarer:

 1. Har nettopp hentet en pakke fra en supertrendy interiørbutikk- så her føler jeg meg veldig truffet. Hadde jeg ikke hatt blogg- hadde jeg sikkert ikke visst om at den eksisterte engang;)GG begynner jeg å bli lei av(ikke alt de har- men endel)- men nå tror jo alle at jeg elsker GG- og jeg har fått flere ting i gave -som jeg må¨ærlig innrømme lever i beste velgående innerst i skapet;)Veldig lett å bli litt revet med når man ser en tin mange, mange steder- tilslutt blir man nesten litt "hjernevasket"...jeg liker forresten veldig godt det harlekinmønsteret, får se om jeg klarer å stå i mot og styrke karakteren og lommeboka;)

  SvarSlett
 2. Glemte å si at manokoppen var nydelig som vase (har klart å stå i mot mano så langt- stod lenge og kikka på en lysegul mano engang- men klarte å rive meg løs- før det var for sent;))

  SvarSlett
 3. Hehehe, ingen får sett ord på det som du! ;)

  SvarSlett
 4. He, he, ja det er rart kor ein kan bli påverka av kva som er in, både når det gjeld kle og interiør. Eg synes no framleis at Green Gate er kjempefint og Pip vakkert. Det er vanskeleg å la vere å kjøpe når det finns så mykje fint. Mano og harlekin har eg klart å stå i mot. Ein kan då ikkje ha alle sorta:-)

  SvarSlett

So kjekt at du legg att eit ord. Eg legg meg da te hjarta.