mandag 27. august 2012

Høgt heng dei, og sure er dei


Rognebærgelè undervegs... rognebæra må berre ha ei frostenatt på baken fyrst. Det får dei no...
i  frysaren min...

3 kommentarer:

  1. Rognebærgele er jeg ikke noe sæelig vant med. Så hva brukes det mest (og best) til?
    Det er en del rognebær i år og kanskje jeg skulle prøve meg. Hvordan lager du det?
    En vakker blogg du har, lys og delikat med mange lekre bilder!

    SvarSlett
    Svar
    1. Eg brukar rognebærgelè til kjøt, til brun saus og slikt. og så brukar eg det gjerne i saus for å få den syrlege tvisten.
      Skal leggje ut oppskrift og framgongmåte når eg får laga den :D

      Slett
  2. Jeg hadde ambisjoner om det samme i fjor...det ble med tanken. Men de er fine å se på da...
    Klem

    SvarSlett

So kjekt at du legg att eit ord. Eg legg meg da te hjarta.