søndag 10. april 2011

Hagebloggen er herved opna...

Å du herlege tid! Kor godt er det ikkje å få så og plante for fyrste gong eit år? Med sol i andletet og mild bris i håret. Sjelefred!

 


Sjølv om det vil ta eit par veker å få bort snjoen på bakkane, er eg allereie på jakt etter gode idear til eit vegglent veksthus... Nokon med gode ideear eller lenkjer å leggja att i kommentarfeltet? Då vert eg endå lukkelegare om det er mogeleg :)


God vårveke til dykk alle saman!

8 kommentarer:

 1. Nydelige bilder- og dagen i dag føles som første vårdag. Lykke :)

  SvarSlett
 2. Deilige bilder! Nå er det endelig endelig VÅR!

  SvarSlett
 3. Blir glad av bildene dine:) Godt med jord på henda igjen. Så et fra Bogrønt som ikke så så verst ut.

  SvarSlett
 4. Nydelige bilder som alltid her hos deg ღ fantastisk inspirerende å se alle dine vakre bilder og motiver :) Våren er en herlig tid, og så koselig med blomster og farger som titter frem og plantes rundt omkring. Ønsker deg en fin kveld videre, og ha en flott ukestart. Klem fra Mette

  SvarSlett
 5. Herlege gode bilete..
  god vårveke til deg også :-)

  SvarSlett
 6. Så flotte vårblomster! Våren er den beste tiden av alle. Det er forventingens tid over alle!
  Ønsker deg en fin uke!

  SvarSlett
 7. Ja endeleg kom våren her på vestlandet!!! Eg planta mellom haglebyger sist veke fordi vi hadde barne-tv på besøk. Så foreløbig blomstrar det fint, heilt til det firbeinte fantefylgjet vårt kejm seg ut i tunet og et opp alt. Eg har eigntleg gitt opp blomster. Eg vert berre sur og lei, fordi dei stadig endar som snadder. Så her til gards må vi finne på eitkvart anne lurt. Gode råd mottek eg med takk :-)

  SvarSlett
 8. Deilige våren!
  Skal du ha sånn veggdrivhus som er stort eller lite, proft eller hjemmesnekra? Enkleste løsning er jo å lage en ramme og kle med byggeplast, funker fint det. Eller du kan snekre opp noe med gamle vinduer på sidene og en plastplate på toppen. Penere.

  SvarSlett

So kjekt at du legg att eit ord. Eg legg meg da te hjarta.