søndag 3. april 2011

Påskeegg til Emmeline..No klarar sikkert Emmeline leggje sine eigne påskeegg, men eg har på ein måte lova å levera nåke te påskepynteprosjektet hennar i "Førkveld". Eg har tenkt mykje, men gjort lite. Og datosidene i kalendaren flagrar dag etter dag.. det som var so lenge til, det er snart her. So i dag lyfta eg meg sjølv etter håret og fekk flytta prosjektet framover med nokre museskritt..

 

Tanken bak er ikkje tenkt av Einstein og eg blas ikkje mange sikringar då eg tenkte det ut. Om ein brukar servietter med decopageteknikk, kan ein lage eggpynt som passar akkurat til det bordet den einskilde vil pynte til påskefrukosten. No er ikkje utvale tå servietta på Coopen stort, so desse kjem frå Green Gate og Meny, dei einaste eg hadde i skuffa med mønster på. Einaste bale med dette er å blåse egga tomt for innhald. Då gjeld det å skalke alle kroppsluker og blåse for livet samstundes som ein ber om at egget er det fyrste som gjev etter..... eller krypa til korset å kjøpa dei ferdigblåste frå PanduroNo gjenstår det berre å få morroa i posten....

16 kommentarer:

 1. Pakk de godt inn! I eske håper jeg.

  VELDIG fine forresten. :)

  SvarSlett
 2. Knallfine!
  Tror nok Emmeline beholder de i GreenGate-mønster selv jeg..hihi!!
  Panduro har en sånn dings som du blåser ut egg med - en liten pumpesak. SÅ vet du det til neste år!
  Kan jeg få låne bildene til en inspirasjonsperm i panduroavdelingen i butikken jeg jobber i?

  Fortsatt fin søndag! KLEM!

  SvarSlett
 3. Berre meg igjen: )
  Skulle egentlig inn og sjå på uteplassen og så dukka desse eggene opp. Takk forresten: )

  Uteplassen var fantstisk. Moro å sjå korleis det har utvikla seg frå ein jordhaug til eit blomsterparadis. Håpar på mykje sol i Modalen denne våren og sommaren!! KLEM!

  SvarSlett
 4. ...om du skulle trenger ferdigutblåste egg fra Panduro, har jeg tre igjen. Anbefaler deg de ikke, om det er lov å si, de er nemlig akkurat like som alle andre egg. Tror kanskje jeg er den eneste som ikke helt skjønte det, før etter de var kjøpt... ;-)

  SvarSlett
 5. Du er utruleg kreativ. Eg hadde aldri kome på ideen om å bruka servietter. :-) Og Emmeline er heldig som får egg i posten.

  Så flott ein hage de har fått. Håper sol kjem no slik at de kan nyta fine kvelder ute.

  SvarSlett
 6. Eggene ble jo nydelige. Men søte snille, på panduro kan du kjøpe en eggpumpe for en slikk og ingenting. Da slipper du og blåse da.

  Klem Hege

  SvarSlett
 7. Riktig lekre ble de jo!
  Veldig god idé; servietter og decoupage-lim har jeg jo - det er verre med orken akkurat nå... ;-) Men denne idéen skal lagres i hjernebarken, gitt! Må jo være super pynt til påskemiddagen!

  :-)

  SvarSlett
 8. Eggene ble kjempefine! OG utrolig moro å se utplassen din fra år til år. Så fint du har det!!!
  Jeg gleder meg så til sommeren.
  Klem Vivian

  SvarSlett
 9. Eggene ble kjempefine! -og så fint å få tips fra de over her, om eggblåse dingsen fra panduro! Den må jeg skaffe meg for jeg har tydeligvis små lunger ;)Er utslitt etter to egg...
  -synnøve-

  SvarSlett
 10. Hei på deg!
  Kjekt at du stakk innom på bloggen min......og la att kommentar.
  Lurte fælt på kva dal du bur i, men fann det ut via ein kommmentar.
  So kjekt å sjå bildena frå husbygginga.....og so fint de har fått det.
  Fine egg du sender til Emmeline, håpar eg klarar å få med meg Førkveld den dagen Emmeline skal pynte.
  Ha ei fin veke!

  SvarSlett
 11. Fantastiske nydelige påskeegg!!!
  De var bare skjønne, tusen takk for genialt tips som garantert skal prøves ut en gang... Tror Emmeline blir kjempeglad for disse ღ Ønsker deg en flott uke som kommer. Stor klem fra Mette

  SvarSlett
 12. --og Emmeline kan fortelle at hun EGENHENDIG blåste ut 150 egg da klassen hennes skulle lage FLØYBANEN i egg til Eggeskogen i sin tid!! Et kunstverk av dimensjoner for å si det sånn;)
  I tillegg så må jeg bare skryte av kanonflotte innlegg i det siste, og eggene...AI AI...De er jo helt i min ånd;) FLINKE FLINKE RAMME ALVOR;)

  SvarSlett
 13. Antar det er billigere med ekte egg enn isopor-egg fra hobbybutikk, men de jeg kjøpte kosta kun 4-5 kr stk og da slipper man både blåsing og risikoen for at de går i stykker. Men ekte er kanskje lettere å få tak i. Utrolig stilige var de uansett!

  Catje

  SvarSlett
 14. Det var vakkert verpet! Likte særlig godt det blå.

  Hadde helt glemt at jeg prøvde å motivere jenta mi til decoupage med servietter med kyllinger på isoporegg til forrige påske. Det ble vel til at mor satt der og puslet med det. Det blir jo veldig fint, da!

  Kanskje vi får prøve oss på påskepynting av egg i år også? Og få kjøpt den trollhasselgreina som de liksom skal henge i. Intensjonene er alltid gode før høytidene :)

  Moccamamma :)

  SvarSlett
 15. Flotte egg! Likte best det blå, ingen bombe det;-)

  Ha ein fin tirsdag! Her er det fint innevær.Klem,

  SvarSlett
 16. Wonderful this blue egg.
  I want make eggs like this but red, because i have red plates.
  Really nice !

  SvarSlett

So kjekt at du legg att eit ord. Eg legg meg da te hjarta.