lørdag 2. april 2011

Uteplassen..

Medan Gud gjer sitt besta for å vaska Vestlandet reint, i helga, sit eg og ser på bilder frå fordums dager. Kjekt med gode minner.

2004


2005


2006


2007


2008


2009


2010


17 kommentarer:

 1. Så kjekt med slike minner! Og for ein nydeleg, frodig hage du har når det blømar! LENGT!!! :-) Gud vaskar for harde livet her på Osterøy og. Vårpynten eg så fint sette ut på terassen her om dagen i solskinnet, har no blåse vekk til ukjente stader, eller blitt henta inn i gangen. Sukk... Me får smørja oss med tålmodighet endå :-) eg fekk håp gjennom bileta dine i kveld!! :-)

  SvarSlett
 2. ein får gleda seg over gode minner medan ein lengtar..
  snart, snart så ER det VÅR i år også, trur eg..

  God søndag!

  SvarSlett
 3. Å dette var det ultimate blogginnlegg. Før, etter og hele prosessen. Det er så kjekt å se. For en fantastisk uteplass dere har fått også. Jeg elsket dessuten bildet av alle rosene langs veggen og stien av tråkkheller. Virkelig vakkert har du det.

  Kjekt å se slike bilder nå, så har vi jo god tid til å planlegge eller bli inspirert til hagesesongen begynner

  Fortsatt god helg

  Hilsen Lisemoren

  SvarSlett
 4. Nydelige bilder du viser ღ så kjekt å se utviklingen - herlig... og for en plass, ser ut som en plass jeg har trivs god :) ...og du tar bare de nydeligste bildene ღ en drøm å titte innom deg.. Samme vær her hos meg som deg, det regner og regner... men det er jo kjekt for da reiser snøen sin vei :))

  Ha en flott søndag, stor klem fra Mette

  SvarSlett
 5. Oj, så stilig! Artig å se fra graving til no. Kjempe idyllisk tomt, herlig utsikt, flott opparbeidet hage.
  Bare kjekt at du vil herme, jeg håpte jo på å inspirere noen der ute... (mens andre heller hang seg opp i trykkfeilen min, he he..) ha en fin dag med eller uten pensel. For min del med..... ;)

  SvarSlett
 6. For en nydelig uteplass dere har:)
  Drømmer om at min steinrøys, kanskje kan bli like koselig en dag ;)
  Kjempe koselig blogg du har!

  SvarSlett
 7. helt fantastisk... Gud var flink og god da han skapte Modalen!! Klem J.

  SvarSlett
 8. Hei,
  Så artid å se billed-serien! Ting skjer, ja, selv om man ofte synes at det tar tid. Så fint det har blitt hos dere! Og våren er jo bare nødt til å komme... men jo før, jo bedre!
  Hilsen fra Cathrine

  SvarSlett
 9. Oj, så nydelig hage! Deilige sommeren. Det nærmer seg med stormskritt (heldigvis!) :) Så flott å se at det blir fint til slutt - vi skal fylle ut mer på tomta (forhåpentligvis) i år, og det er litt sånn kjipt at det ikke blir tipptopp på ett blunk ;) ikke så veeeldig tålmodig :P
  Ha en fin avslutning på helga Ü

  SvarSlett
 10. Så fin og deilig sommerhage!!
  Får lyst til å plante med en gang når jeg ser disse bildene!! :)

  mvh bergfrua

  SvarSlett
 11. Det fine med gode minner av det slaget der er at du kan mimre over prosessen - samtidig som du vet at om en par måneder så er det tid for å nyte resultatet av den igjen.

  Herlig innlegg :-)

  SvarSlett
 12. wow, for en forvandling. gleder meg til å se med egne øyne. håper sommeren åpner for det! :)

  klem

  SvarSlett
 13. FANTASISK HAGE. Til inspirasjon og missunnelse. He he. Veldig kjekt å se forandringene på disse åra! Tøft. Veldig glad i bloggen din

  SvarSlett
 14. Så fint å sjå forvandlinga frå ei tomt til eit paradis!! De har vore veldig flinke. Kva gjer du med plantane som får dei så store og frodige...? Eg vart så inspirert til meir planting i hagen, kom på at eg kan dele opp pionane mine... eller er det slik at dei berre skal stå iro, synst kanskje eg har høyrt det.
  Dagen i dag, sålangt, har vore fin her, etter d e t regnet i går. Men så minka snøen ganske kraftig og det er no bra. Ha ei fin ny veke i Modalen!

  SvarSlett
 15. Så flott kavalkade, en skikkelig metamorfose, du vet hva det er?
  Sommerfuglens livssyklus.

  SvarSlett
 16. SÅ fint! Flinke, flinke :)

  SvarSlett
 17. Se der ja! Det nest nederste bildet er akkurat det jeg er på jakt etter. Supert! Takk for at jeg får låne til foredraget :)

  SvarSlett

So kjekt at du legg att eit ord. Eg legg meg da te hjarta.