onsdag 7. oktober 2009

Jammen flaks!

Jammen flaks at det har regna slik denne hausten at rododendroen har sett uendeleg mange knoppar til neste år. Jammen flaks tenkjer eg at da rigna sopass at eg slepp å vatne både seint og tidleg. Reine lukka er det at me kan ete vår makrell i fred utan tankje på at da skulle hopa seg opp med D-vitamin i skrotten.For ikkje å snakka om at me slapp å gjere steinhelleplassen ferdig utan at me skal ha dårleg samvit for det...........Jammen flaks for oss at dei to dagane med opplett dei siste månadane har gjort oss meir takknemlege og audmjuke i kvardagen. Eit minutt med sol og julematen står på bordet, sjampanjekrokane sprett og " Hvis jeg fikk være sola di" dundrar ut frå høgtalarane...

Hadde me hatt sol kvar dag, hadde me ikkje forstè kor fantastisk ho er. Jammen flaks at me ikkje har det......

4 kommentarer:

 1. ...always look on the bright side of life..darum..darimdarumdarum....

  SvarSlett
 2. Hehe. Ja, det er myyye å være glad for - hvis man velger å se sånn på det !

  Ei fin vinkling, spør du meg.

  SvarSlett
 3. Hahahaha...
  her er det en værsyk blogger ute og går... ;o)
  Kjenner lusa på gangen et du!

  Takk for hilsen og etterlysning.
  Høstferien ble litt annerledes enn jeg hadde tenkt.. Sykdom på jobb har ført til ekstravakter på meg. Så her i heimen går unger, mann og blogg for lut og kaldt vann... Akkurat kommet hjem fra jobb i skrivende stund. Er dødssliten..
  I morgen er det middagsgjester, så ikke fred å få ;o)
  God natt til deg :o)
  Klem J.

  SvarSlett
 4. Nydlige bilder ! Ja, når sola velger å visa seg sine tilmålte minutt er det berre å hoppa ut.... har tatt fleire bilete med sol på enn regn trass alt... Ja, det er fordi eg hopper til då sjølvsagt !
  Ha det fint, og prøv å nyta alt vær.....

  SvarSlett

So kjekt at du legg att eit ord. Eg legg meg da te hjarta.