søndag 4. oktober 2009

Hoppande lekkjer...

I dag vil eg vise dei som skulle ha nytte av det eit lite tips for å lage lekkjer i innlegga sine. Mange gonger fortvilar eg meg over å ha fylgd ei lekkje i eit innlegg og når eg er ferdig med å lese det lekkja leda meg til, har eg mista det opprinnelege blogginnlegget.

Mange bloggar brukar mange lenkjer som henvisning eller understreking for det dei vil formidla, NIB bla. gjer dette ofte. Særleg presentasjonen av nye bloggarar har fått meg til å fortvila meir enn ein gong (ikkje presentasjonen i seg sjølv, men at eg ikkje finn NIB att etter eit bel)

So her er eit lite tips som eg håpar kan vere til nytte for nokon...


5 kommentarer:

 1. Jøsses, tusen takk for opplysningen selv om jeg ikke har sett på dette som et problem. jeg bare bruker piltasten øverst i v-hjørne for å gå tilbake men dette skal jeg helt klart sjekke!

  Så gøy høre den herlige dialekta di, sjarmerende ;)

  Ha ei fin uke der ute !

  SvarSlett
 2. ,,arti å høre stemmen din....hmmm...du høres jo like koselig ut som eg trudde....

  SvarSlett
 3. ..takk for tips! Jeg har faktisk irritert meg litt over dette.. men liksom bare lært å leve med det ;o)

  Koselig stemme!!! Kjekt å høre deg ;o)
  Klem J.

  SvarSlett
 4. ..takk skal du ha :o)
  Det blir nok ikke helt fri for meg heller.. i morgen skal ungene på overnatt til beteforeldre - for da er det tid for jobb igjen. Men de fridagene jeg har skal vi kose oss max!
  Ja, du må komme til gamle trakter! Du vil få sjokk! Enorme forandringer med blandt annet bybanen i det området! Det har vært tøft å bo her de siste årene.. men belønningen kommer...

  Ha en fin uke, selv om du ikke har fri!
  Klem J.

  SvarSlett
 5. Takk for et godt tips,men virker dette når jeg linker til konkurranser? Pleier å legge de på siden av bloggen, å når man trykker på bilde kommer man dit,men da blir jo min blogg borte..

  Ha en god kveld

  SvarSlett

So kjekt at du legg att eit ord. Eg legg meg da te hjarta.