mandag 14. september 2009

Veakorg

Har lenge leita etter ei brukandes veakorg. Trudde lenge det skulle verte ei fletta korg ala denne som Karna har valgt til sin nye ovn.Men i eit av dei tusen reklameblada som ramlar ned i postkassen fann eg den eg hadde leita etter......langt unna alt det eg ellers etterstrebar meg i kvardagen. Kasta mannen i bilen og for av garde,(Ja, de veit eg kjøre berre te Knarvik og knapt nok det..) fann dei på Living og no har eg to.. ein stova med turr ved, og ein i gangen med ikkje fullt so tur ved ;)Er som med mannen, vert ein kjær får det våge seg at han kolliderar litt med interiøret ;) Eg nyt den råe gummien, det røffe snittet og naglane..... og heilt utan grunn kjenner eg meg litt miljøvennleg sidan gummien teoretisk sett kan ha vore gjenvunnen...

7 kommentarer:

 1. ...humre , humre...
  Du kan få sagt det, hihi...

  VELDIG stilig veakorg ;o)
  Helt sikkert kjempe-miljøvennlig ;o)

  Klem J.

  SvarSlett
 2. Kjempe kjempe fin! Har lignende selv, veeeldig fornøyd:))
  Masse fint du har på bloggen din:)
  Så fint gulv! Er i "gulv modus"- skal skifte litt her og der..:)

  Ha en fin kveld!

  SvarSlett
 3. Knall tøff den..
  Eg også vil ha ;-)

  SvarSlett
 4. Kjempe fiun vedkurv!
  Fin blogg du har:)

  Ha en fortsatt fin dag!
  Charlotte

  SvarSlett
 5. Hei vennen!

  Jeg sier vennen, for du føles som en venn. Og dine ord går alltid, alltid dypt inn i hjertet mitt og blir værendes. Takk for hyggelig besøk!!

  Ja er ikke denne tiden deilig, det ser ut som du setter like stor pris på den som meg. Og dine bilder formidler følelsene så uendelig godt!

  Så vakker kurv, liker den varme dype fargen. Jeg selv bruker en gammel jeg fant på loppis, egentlig ment for tøy og kasnkje ikke alltid praktisk. Men som deg har jeg lett lenge som passer inn her hjemme. Ikke alt ser like pent ut!

  Håper ellers du har fine dager, solen skinner nå titter jeg ut vinduet. Så deilig med litt sol, det gir ekstra energi og glimt i øyet :)

  Varm klem
  Aina

  SvarSlett

So kjekt at du legg att eit ord. Eg legg meg da te hjarta.