fredag 11. september 2009

Regnelskar

Eg er forferdeleg lei av regnet her på vestlandet no. Det er nett før eg får klaustrofobi her inni dalen. Tåka ligg nett nedpå hustaka, elvene er fossande svære og regnet berre dett beint ned....Men ein har ste ute i veke etter veke og er lukkeleg som få...

Eg og potta har det vel omtrent likt, men hortensiaen tykkjer regn er det beste som fins...

God helg!

4 kommentarer:

 1. Huff,
  det der var et lite hjertesukk skjønner jeg ;(..
  Været går også meg på nervene i blandt, det skal jeg love deg! Lyspunktet får være at det er meldt knall-vær på vestlandet på søndag!! Vi lever lenge på en godværsdag ;o)

  Tenn lys inne, finn noe godt å spise - og se X faktor på tv2 ;o).
  Det er min plan i kveld...


  Trøsteklem og god bedring med værsjuken :o)

  SvarSlett
 2. Huff da ! Det var da slett ikke bra i det hele tatt. Trur du hadde hatt godt av en sydentur eller noe sånn jeg, gitt. Og det ER jo bare seks måneder til neste vår....? Eh...

  SvarSlett
 3. HIhi, regner gjør det her og men på utstillinga idag tenkte jeg...Ja,ja det blir masse vann i elvene og masse flere drivvedkvister i strandsona av disse naturkreftene;) Tjohei, men ja nå er det snart nok det må vi få lov å si!

  ha en flott lørdagskveld, her sitter man og blogger emns fårikålen skal bli ferdig!

  SvarSlett
 4. Det er godt det ikke er så gale at det ikke er godt for noen sies det. Hortensiaen din blomstret i hvertfall fint :-)
  Jeg bryr meg egentlig ikke så mye om det regner men det er da måte på. Jeg som liker å ta turer på MCen hadde håpet på noen fine helger slik at jeg slapp å kjøre en hel helg i regn. Det er da måte på!!
  Da satser vi på søndagen da? Foreløbig ser det sånn passe ut fra min kant. Grått og litt vått men med en lysning i vest. Da er det håp i hvertfall.

  SvarSlett

So kjekt at du legg att eit ord. Eg legg meg da te hjarta.