mandag 28. september 2009

Uinspirert...

På jakt etter gode motiv i interiørverda kom eg heilt tilfeldig over dette...Som kort og greit summerar opp mitt pågangsmot og inspirasjon til fornying i heimen....

Kjære Gud, kan du sende litt av regnet til turrare strøk?

7 kommentarer:

 1. Hehe.. humre mumre..
  Jeg skjønner frustrasjonen! Hørte på radieon i går, at det nærmest er regnrekord på Vestlandet nå. Denne måneden har det kun vært (hold deg fast) 3 dager med opphold!
  Det er til å bli kokko av!!!
  Skjønner godt fluen på bildet har mistet både mot og mæle..
  Klem J.

  SvarSlett
 2. Arti bilde, skjønner frustrajonen, regn er no dritt!

  SvarSlett
 3. Hi..Jeg skal ut i været jeg. Liker ruskevær, det skal mye til før jeg blir værsjuk. Tror aldri jeg har vært det heller:)
  Flua har nok gjort sitt dette året, men vi lever heldigvis lenger.
  Takk for gratulasjonen av frøkenen min:)) Kan jeg ønske deg en fin fin dag likevel? Tross regn og vind? Tar sjansen på det jeg.

  :)))

  SvarSlett
 4. Fantastisk foto!

  Håper ein solstråle eller to finn vegen gjennom skydekket hos deg (og meg...) i dag!

  SvarSlett
 5. Inne på noko! Mykje av det våte- godt det er mykje fint å få av regnklede om dagen- har du tenkt over så lite utvalet var av regnkåper for berre 2 år tilbake?!! Nokon skor seg dette og tenkjer "meir- meir" ! Akk,ja...det er vel lite me får gjort med det!
  Best å legge seg på rygg og vente på betre dagar!;)

  SvarSlett
 6. Svar på bønn i dag``soool her iallefall..takk for hilsen..herlig positur..avveksling fra den sittande stillinga di!!!!

  SvarSlett
 7. Hehe.... nu må jeg virkelig le litt her jeg sitter for meg selv. Selv om innlegget er noen måneder gammelt, så er det aktuelt. Bortsett fra regnet da.

  Men jeg kan jo godt be om at noen sender våre tosifrete kuldegrader til andre steder av landet. Vi har hatt dem i ukesvis og deler gjerne med noen.

  Jeg holder på å lese litt tilbake i tid på bloggen din, og har humret mange ganger allerede.

  Takk for det.

  SvarSlett

So kjekt at du legg att eit ord. Eg legg meg da te hjarta.