lørdag 23. mars 2013

Ski og abelsiner..
For mange er påskeferien alt begynt og som eit unntak frå regelen treng me ikkje bekymra oss for været. Da er heller omvendt, eg drøyme om regn... Da e so gale, eg ser da no når eg skriv da...men da e sant. Eg skulle ynskja da kunne rigna litt, so snojen for og da vart vår...Men da e fint, da e sant. Sol, sol og atter sol. Bør vel eigentleg ikkje klaga når da e påske og sol og ein bur ved foten av Stølsheimen, eller porten eller kva det heiter. Eg hadde drøymt om ein tur te fjells men trudde kanskje at skuldra stod litt i vegen for slike utfaldingar... so eg spurde Fysioen...og han svara..

 "Ski? jau da må no gå grett, da e jo triceps og ikkje bicesps du bruka då" 

Flott, kor lange tura ville vera realistisk av meg å ta? spurde eg, og tenkte på den flate og fine turen inn til Nystølen...

"Tja, svara han, med skifella?......eit par minutta tenkje eg."Så de finne meg i drivhuset for å sei det slik...
God påske 
12 kommentarer:

 1. wunderschöne bilder und farben!!! alles liebe von angie aus deutschland

  SvarSlett
 2. Du kan å få sagt det ;-)
  Kos deg i drivhuset!

  God og glad Påske til deg!!

  SvarSlett
 3. Herlig....jeg hadde også foretrukket drivhuset. Du jeg skjønner deg godt, det med regnet. Hadde vi hatt mye snø nå i slutten av mars hadde jeg blitt lettere desperat, men vi har minusgrader som er helt uvanlig på denne tiden. Nå skulle jordene rundt meg ha vært oppløyet og det skulle ha luktet møkk....

  God påske!

  SvarSlett
 4. Så nydelig bilde og er litt enig med deg,blir nesten redd me får brukt opp sola,har ikkje regna på over ein mnd,merkelig til å være her...kos deg i påsken!
  Klem fra Lillian

  SvarSlett
 5. Ski og appelsin her i dag, men jeg forstår deg så inderlig vel... for en ting er at det er snø i fjellet, men her nede rundt husa kunne det godt vært vår :)
  Jeg har ikke fått åpna drivhuset mitt engang pga kulda :(((
  Godt du har ditt i aktivitet:) God påske med alt som spirer og gror :)

  SvarSlett
 6. Kos deg!
  Ha en fin påske:)
  klem lille meg

  SvarSlett
 7. Det blir nok noen skiturer i løpet av påska, ja. Ønsker deg også en fin påske.

  Klem

  SvarSlett
 8. Drivhuset flott. Har faktisk tenkt den tanken eg også at no må det regne litt snart, slik at telen og snøen forsvinn. Men dersom det startar å regne så sluttar det jo aldri her på Vestlandet.…

  SvarSlett
 9. nydelige bilder
  nyt dagen
  klem Eli:)

  SvarSlett
 10. Haha! Han har stor tru skjønnar eg. Eg forundrar meg over ein ting. Veldig mange går ikkje på ski heile vinteren sjølv om det er sol og gode forhold, men når påska kjem så MÅ dei ut og klager si naud om det ikkje er vèr eller føreforhold til det. Eg meiner at har ein ikkje gått på ski før påske, ja så kan det vere det same. Her har det knapt vore snø i år, berre is sjølvsagt. Eg ventar på våren, snøen kan kome neste år. God påske og kos deg i drivhuset :-)

  SvarSlett
 11. Savner regn jeg også, og her er det ikke snø en gang. Men... regner det så vil det ihvertfall si at det er for varmt til å snø. Og når man er vant til å nærmest innhalere vann, så blir luften ekstremt tørr. Så jeg vil ha regn!! Skikkelig regn, og minst 10 pluss i en uke... så skikkelig sol og pluss 15. Ikke det minste kravstor jeg... :)

  Klem

  SvarSlett
 12. Så fine bilder. Du har nå en ny følger av bloggen din:)
  God påske til deg:):)
  Klem fra Elise

  SvarSlett

So kjekt at du legg att eit ord. Eg legg meg da te hjarta.