søndag 17. mars 2013

PåskepyntEin måte å pynte egg på. Dekopasjelim og ein favorittserviett. Eg er ikkje klar til påske enno, da e so gale at eg må henta bilder frå i fjor. Men eg er i siget og eg leitar ute i bloggar etter inspirasjon. Mykje fint å finne der.
Kor er de med dykk, klare for abelsiner og kvikk lunsj?

10 kommentarer:

 1. Jo, jeg er ganske klar for påske, tar det litt tidlig i år sida jeg har lyst til å bli påskeklar før jeg reiser til Roma i slutten av uka:)

  Den bloggen du linker til er aldeles nydelig, og det er jo bildene dine her også:)

  SvarSlett
 2. Så lekkert det ble, kanskje er det dette jeg skal finne på i år :)

  SvarSlett
 3. I allefall klar for Kvikk lunsj ;-)
  Berre nydelege bilete!!

  Fin ny veke til deg!

  klem

  SvarSlett
 4. Wow! Det var jo berre heilt lekkert! Hadde det ikkje vore for at me skal til Gran Canaria i påsken, moahahahahaaaaa!!!, så hadde eg noko prøvd meg på det der :-)

  Klem Eli

  SvarSlett
 5. Gler meg til påske ja, men det har ikkje akkurat blitt laga noko nytt påskepynt. Har så smått begynt å leite fram det eg laga i fjor, men har no lyst til å lage noko nytt også:-)
  Decoupage på egg såg no veldig lekkert ut!
  Nydelege bildeter!
  Klem

  SvarSlett
 6. Kjempefint!

  Hilsen Tove Kristin

  SvarSlett
 7. Påskefeiring er jeg i alle fall klar for, og i det strålende været vi har i Midt Norge tjuvstarta vi i husveggen i går med kakao, appelsiner og sjokolade ;)

  Påskepynting derimot er det min kjære mor som tar seg av siden vi besøker dem i påskeuka. Kjekt å kunne være gjest en gang :)

  Ha en fabelaktig ny uke!

  SvarSlett
 8. Jaaaa! Er klar for sol, Kvikk lunsj, appelsiner og vårtegn. Mange vårtegn.

  SvarSlett
 9. Jepp heit klar (ja ikkje med pynt og vask og slikt- men eg har den rette innstillinga ;-) ). Må seie eg vart litt i stuss når eg såg bilete av kvitveis- her ventar eg nemleg fortsatt på snøklokkene...men så las eg at bileta var henta frå arkivet....
  Ønsker deg ein flott dag!
  Mvh Monica

  SvarSlett
 10. Prøve meg på et lite påskeverksted i helga, men treåringen var ikke interessert i noe av det jeg hadde å forslå (det gjelder forøvrig for det aller meste om dagen -hurra for trassalder :) ) Får nok sette meg ned alene en dag, er jo så koselig med sånt. Pleier i grunn ikke pynte all verden til påske, men litt er jo koselig

  SvarSlett

So kjekt at du legg att eit ord. Eg legg meg da te hjarta.