onsdag 20. mars 2013

Påskeblomar


Påskeblomane er ofte fargesterke og krev sin mann, eller dama. Gul har aldri vore heilt min farge, ei heller orange. Likavel er eg så klar for det litt ut på vårkvisten. Sol og energiske fargar fyller meg opp med energi og vårkjensla. Kor er det med deg og påskeblomane, kva er dine favorittar?


6 kommentarer:

 1. Deilig med litt farge på denne tida ja! Synes jo påskeliljene er skjønne, men ellers er nok disse små blå med klokker på (blomsternavn er ikke min sterkeste side) en liten favoritt

  SvarSlett
 2. Gult er fint på påskeliljene, elles likar eg ikkje gult i hagen før det lir på seinsommaren. I august, så er det fint med gult og oransje! Veit ikkje kvifor, kanskje eg då er klar for forandirng?

  Kom over denne bloggen i dag tilfeldigvis og etter ein rask kikk syns eg det var noko som ringte ei bjelle, noko med stilen og bildene. Eit lite dykk i arkivet forklarte saken. Glad eg har funne deg att!

  SvarSlett
 3. Ja, jeg liker også farger på denne tida av året. Påskeliljer og snøklokker er mine favoritter.

  Nydelige bilder som alltid:)

  SvarSlett
 4. Jeg liker gult. Synes det er en glad farge. Kvikk og glad.

  Ha en flott dag.
  Klem

  SvarSlett
 5. Gult er deilig og forfriskende synes jeg, men av en eller annen grunn har jeg ikke pyntet særlig med gult i påskene tidligere... Hm. Jaja, det får jeg vel gjøre i år da :)

  Ha en videre fortreffelig dag!

  SvarSlett
 6. Det er rart dette med farger.. Noen ganger, sånn som nå om våren, så er det helt herlig å ha "favnen full" av gule påskeliljer.. Vi blir glad, de lyser opp akkurat som solen..selv om de ikke helt passer inn i interiørene våre. I hagen er heller ikke gule blomster min favoritt, men i år blir det påskeliljer overalt FORDI jeg har lest at det er det eneste ikke rådyrene spiser.. ! Og til påske - da blir det store buketter med knallgule, lysende påskeliljer.

  SvarSlett

So kjekt at du legg att eit ord. Eg legg meg da te hjarta.