fredag 15. mars 2013

Å sy litt


Med sola og lyset kjem og lyst til å sy litt. Eg ser rundt i bloggverda utruleg mange flotte stoffer og syprosjekt. Eg må innrømma at eg ikkje har så mange syprosjekt å vere stolt øve. Eg har mange syprosjekt da e ikkje da, men eg har ein tendens te å velga minste motstands veg. Og då vert resultata umiskjenneleg "heimasydde". Desverre plagar det meg ikkje nok til å forbetre meg på noko vis..  :D

God fredag!

12 kommentarer:

 1. GOD MORGEN
  HERLIGE STOFF DU HAR
  TI HI KJENNER MEG IGJEN HER
  ØNSKER DEG EN VAKKER DEG
  KLEM ELI:)

  SvarSlett
 2. Hihihi...må le litt av deg, men du er kommet lengre enn meg fordi jeg kan ikke sy. Mitt mål for i år er å få kjøpt en gammel symaskin og lære meg å ting som et putetrekk, en løper..helt enkle ting. Jeg ser du har gjort klart med stoffer, jeg er sikker på at det blir fint det du skal lage..det turkise stoffet med blomster likte jeg veldig godt:)

  En god fredag til deg også! Klem fra Jorunn

  SvarSlett
 3. Fine stoffer i friske farger -deilig med vårfølelse, og å kjenne at energien stiger. Lys og trivelig blogg du har! Jeg følger deg fra nå :)

  SvarSlett
 4. Nydelige stoffer du har! Har nok dessverre også samme tilnærming til sying, det blir ofte kjapt og gæernt :) men det er jo litt artig og

  SvarSlett
 5. Herlige farver og stoff! Man kan bli fristet til å hente frem symaskinen...

  Fin helg til deg!

  :)

  SvarSlett
 6. :)
  Sånn syr jeg også, og det plager meg heller ikke nok til at jeg forbedrer meg (vet ikke helt om det går heller)
  Er det noe som må være skikkelig og fint, da må rett og slett gubben sy det.
  Han sydde nytt trekk til en gammel barnevogn og brudekjolen min!! Så han er skikkelig god.

  God helg til deg og dine.
  Klem

  SvarSlett
 7. Du har iallfall fine stoff liggande :)
  Brått kjem ånda over deg og du syr :)

  Ynskjer deg god helg !
  Anne-Mari

  SvarSlett
 8. Nydelige stoff og jeg får også lyst å sy alt mulig når jeg er i stoffbutikker....Stoff & Stil er et sånt eldorado. Du har en sånn nydelig og delikat blogg. God helg til deg og dine.

  SvarSlett
 9. Så herlig fargekombinasjon.. Jeg gleder meg til å se ferdig resultat.. Gjør ingenting om det ser hjemmesydd ut - det er jo hjemmesydd det er. God helg.

  SvarSlett
 10. Nydelig blogg,gleder meg til å følge deg.:)Klem fra Else Britt:):)

  SvarSlett
 11. Det er en nytelse med det duse lyset du har på bildene dine. Kan jeg spørre hvordan du får det til? Har kjøpt med et Cannon kamera og baler med å finne ut av det meste... Skulle så gjerne fått til det "sløret" du får på dine.... Kanskje det bare er en enkelt knapp jeg ikke har oppdaget... På forhånd takk:) Ha en salig søndag.

  SvarSlett

So kjekt at du legg att eit ord. Eg legg meg da te hjarta.