forkledd som amerikanske pannekake...
..da e alltid noko surna mjelk...enten at da beint fram er kefir, eller sur skumma...eller heilmjelk surna med sitron, eller kanskje litt rjomme og mjelk blanda..yougurt går og, eller te nøden kanskje og ein skvett biola. Og so alltid eit egg eller to, alt etter kor mykje røra da vert. Litt sukker og ei teskjei natron. Mjøl ette so da trengs, te meir mjøl te tjukkare lappa.. kanskje pikkandes lita klypa salt i te slutt..
Dei vert aldri like og aldri lika vellukka, men kun ved få anledninga har me måtta gje alt te fuglane....
Det ser faaarlig godt ut, det der!!
SvarSlettLappene så kjempegode ut, ha en fin påske, hilsen Lisbeth <,)
SvarSlettJeg elsker lapper, og apropps amerikanske. Min canadiske slektninger syntes det var uvant å få servert rømme til pannekaker. Som altså var norske lapper, men til forveksling like amerikanske pannekaker:)
SvarSlettLekre bilder! Nå må jeg ha frokost:)
Fin dag til deg:)
MMMMmmmmmm...ser faaantastisk ut!!!
SvarSlettFin-fine bilder!
SvarSlettBle sulten jeg...
Glad påske til deg =)
Nice healthy food.
SvarSlettHappy Easter..
Exam Papers
Mmmm..dette så utrolig godt ut! Lenge siden jeg har laget lapper nå.
SvarSlettØnsker deg en fin kveld.
Så vakre bilete♥
SvarSlettklem din veg
Nam...minner meg om min farmor sine surmelkelapper, herlig:))) Klem fra Agnete
SvarSlettmmmh amazing :) you have an eye for making good photos!
SvarSletthappy easter :) svenja