søndag 16. oktober 2011

Ingen ugler i måsen..

eller muffens i påsen...

   

Sjølv om eg har laga muffins til fuglane mine før, so tykje resterande medlemmar i min familie at eg er litt i øvekant eksentrisk når eg set i gong med slik kokkelering. No må da seiast at da è veldig praktis å bruka muffinsforme til solsikkefrø i fett. At eg hadde nokre utgåtte bringerbær i kjøleskåpet som vart prikken over i-en, var nesten heilt tilfeldig...

   

I dag fekk me ein fantastisk dag i sola. Me for i skogen og plukka kongler og jobba litt med drivhusdraumen. Eller mannen gjorde sistnevnte :) Litt om da i morgon, ikkje mannen då, men drivhuset...

   

Ynskjer dykk alle ei god ny veke!

8 kommentarer:

 1. Jammen meg heldige fugler i ditt nabolag!
  Vakkert og delikat...
  Lage rikke så fine til barna mine en gnag
  jeg hi, hi.
  Følger med på drivhus planer ;)
  Klem May Helen

  SvarSlett
 2. Wow - då veit me kvar me skal fyka om me vert småfugl :) Ikkje verst altså. Lekkert!

  Gleder meg til å sjå kva drivhusplanar dåke har, Herr Fryd er veldig interessert i slikt og me har snakka litt om dette sjølv.

  God ny veke til deg!

  Klem Eli

  SvarSlett
 3. Herleg! Kjekt vere småfugl i din nærleik :-)

  SvarSlett
 4. Hihihihihi. Dagens. Du e god! klem ♥ (ps: eg og lage fuglemuffins!!!!!)

  SvarSlett
 5. Jammen du, disse Modalske fuglene må da være godt vant, om de får dette servert til stadighet ;) Fine bilder for øynene du har tatt ;) Hos oss er det tydeligvis bare vi som mater nabolagets spurver og slikt, vi har fylt frømateren en gang for dagen etter at vi startet seosngen for to uker siden. Men gammel frokostblandig\ng ville de ikke ha da, så nytt frøfor må kjøpes inn. Kan dog ikke love dem muffinsutgave med bringebær ;)

  Har oppdatert meg litt hos deg, lenge siden sist eg hadde tid og ork til blogglandia og til å kommentere ;) Masse fine bilde rinne hos deg, som alltid. Litt til ettertanke om mye til å bli glad av. Som alltid det og.

  Ønsker deg en strålendes flott høstuke i dalen!

  SvarSlett
 6. Massevis av skrivefeil over her, ser eg, men sånn er det med meg. Tenker alltid fortere enn fingrene. Orker ikke rette de heller, tenker du skjønner meningen likevel ;)

  SvarSlett
 7. Takk for inspirasjon.
  Synes også det er koselig å lage godt til småfuglene, men disse var skikkelig flotte! Tipset med å lage dem i muffinsformene plukker jeg opp og prøver neste gang frø og fett skal i hop =)

  SvarSlett
 8. Snakk om sukkertøy for øyet! Dette er bare såå lekkert :) Og drivhus-byggingen over er spennende! Gleder meg til å se det utvikle seg :)

  SvarSlett

So kjekt at du legg att eit ord. Eg legg meg da te hjarta.