Eg har vore so heldig at eg har fått meg litt pardisepler å leike meg med.
Eg tykkjer dei er veldig vakre og dekorative, men har aldri laga mat av dei før. Fyrst ut var dram. Frosne, halve pardisepler og sprit. Slik skal dei stå eit par månadar.
So silar eg av. Vurdere å laga likør halvparten. Har ikkje heilt bestemt meg kva eg vil smaksetje den med, men eg har no to månader på meg til å finne ut av det.
Så oppfinnsom du er! Herlege bilete som alltid. Søte epler :) klem Lina
SvarSlettFekk slike i ein dekorasjon..
SvarSlettnydelege å sjå på :-)
God helg!
Nydelige bilder! :) Spennende å lage hjemmelaget likør da!
SvarSlettØnsker deg en flott helg!
Klem Lene
Å, det er bare en fryd å titte
SvarSlettinn til deg og bloggen din ღ
Nydelige bilder, og så spennende
med hjemmelaget likør :) jeg har
aldri prøvd dette før! Ønsker
deg en flott søndag og helg :)
Klem fra Mette
Virker litt spooky å drikke dette brygget syns jeg? Men så er jeg ikke så veldig stø i epledrikk med promille. Heldigvis er det LEKRE bilder, og du har skiftet profilbilde også skjønner jeg?? Alltid like kryptisk og kul;)
SvarSlettSpennede. Men de så veldig små ut, er de det?
SvarSlett