søndag 2. oktober 2011

Evig eig du kun det tap(e)te

Det har aldelses ikkje gje meg hus forbi at tape plutseleg er vorte slik poppis i interiørverda. Når da gjeld høve til å få tak på slikt er ikkje Coopen heilt på høgda. Dar finne me frysteip, maskerinsteip og gjønosiktig tape. Da må vel eigentleg kallas eit rikhaldig utval.

 
 

So her vart eg heilt klårt hengjande etter. No seie ordtaket at om ein ikkje kan hengja med dei så får ein heller øvegå dei, so lenge hadde eg plana om eit heller overfladisk innlegg om dyreprint og tape i interøret. Men etter fleire forsøk dar kaninen overhode ikkje ville hengja på veggen ettè den svarte byggetapen, gav eg opp den strategien også. Vurderte å bruke tape-remsene med kaninpels til eit innlegg om dyreprint og tapet i interøret, men slo også det frå meg.

   

So eg fekk handla på nettet som alle andre. Med god service frå Lena i Konfetti Form har eg og fått meg "pyntetape". Problemet var berre kva eg skulle gjere med den? So fyst ut va alle umerkte likøra frå 2006 og fram til i dag. Og alle rare gelèar og siruper som eg har eksperimentert meg fram til. No er dei ubønnhørleg merkt og katalogisert. So om ein skulle verte litt surrete etter eit par glas likør eller dram, skal det no i allefall vere lett å lesa seg til kva ein har fått innabords.....

9 kommentarer:

 1. Ho ho - ler meg ihjel. Artig med et lite skråblikk på interiørtrendene :)

  SvarSlett
 2. Hahahaha! Du er berre heilt rå. Elskar måten du ser på livet, og dine skriftlege talent! :) takk for kommentar hos meg. Ja, det er ei kjempeviktig sak, som eg brenn for. Kjekt at bloggverda kan brukast til bådd tull, fjas og ramme alvor ;) klem

  SvarSlett
 3. Herlig tekst -du skriver så godt ;)
  Veldig fin og praktisk bruk av tape dette da...
  Ønsker deg en ny, fin høst-uke!
  Klem May Helen

  SvarSlett
 4. Herleg!
  Du fekk no te et teip-innlegg te slutt då...Sjølv om kaninen uteblei. Godt han ikkje var på et av glasa...Uff...!!

  Fortsatt fin helg: )

  SvarSlett
 5. Herlig innlegg! Du er en riktig morsom og kreativ dame! Liker veldig godt bildene dine også. Jeg prøver også å ha et skrått blikk på tilværelsen! Kjenner meg godt igjen på umerkede godsaker; lagret for bedre tider. Ønsker deg en riktig fin uke! Velkommen til en titt innom meg!

  SvarSlett
 6. Ler godt her jeg sitter :) Du skriver bra og jeg Liker så godt at du skriver på dialekt :) Har ikke skaffet meg pynte-tape ennå, men kanskje det blir det på meg også??
  God klem fra sunnmøre

  SvarSlett
 7. Arti innlegg! Jeg er nok litt ut, verken kaniner på veggen eller pyntetape her i huset. Ha en magisk dag.

  SvarSlett
 8. Dette var moro å lese. Glad du fant nytte i den til slutt ;))
  Jeg har ikke mye tape rundt i huset, men den pynter opp på noen få utvalgte steder... Og så fungerer den veldig fint til innpakning av fine gaver. Ja, det siste der var reklamen :)
  Ha en fortsatt fin helg! Klem, L.

  SvarSlett

So kjekt at du legg att eit ord. Eg legg meg da te hjarta.