onsdag 3. november 2010

Stand by your......

Det var etter at eg hadde teke nokre bileter av stova vår at det gjekk opp for meg at den var ganske gamalmodig. Ikkje ung og sprelsk eller lun og romantisk.Den var berre traust og litt kjedeleg. Fyrst tenkte eg at den berre fotograferte dårleg, at den ikkje var fotogen for å seie det slik. (Slik det er med meg :) Men då eg redigerte bileta innsåg eg at det kanskje var litt meir enn det. Kanskje er det det at den har vore slik så lenge. Eg veit eg likar dårleg ommøblering og rot i systemet. Eg er ikkje fleskibel interiørmessig for å sei det slik. Og no gjekk eg på ein smell.Eg trur et ei slik tvil over eigen smak fort kan oppstå etter eit par timar rundt omkring på både vakre og stilfulle bloggar, der det eine flotte interiøret avløyser det andre. Til slutt er det som om alle dei andre har hus som er lik summen av alt det flotte ein har sett..og så vert det så skrekkeleg kjedeleg heime.Så konklusjonen min i dag vert slik, stand by your stova og bruke resten av veka på å fundera på om det er noko lite investeringstungt som kan gjerast for å få litt forandring frå kvardagen....

10 kommentarer:

 1. Å snille deg..Stova di er både stilfull og fin, og ikkje minst DI!

  Ha kjekk kveld i stova :-)

  SvarSlett
 2. Neida, det var ikkje ei klage over stova i slik forstand, berre at det er lett å fortvile når ein ser so mykje anna flott, på ein gong :)

  SvarSlett
 3. Kjempeflott stil du har! :-) Ingenting å klage på, liker den godt.

  Ha en fin kveld!
  Klem Jorid

  PS: Legger deg til i blogglisten min, om det er ok!

  SvarSlett
 4. Så kjekt å høre slike flotte ord! Been there done it - men når det er sagt så synes jeg du er litt streng med deg selv og stua di, da!

  SvarSlett
 5. Hallo, nå må du gi deg...;D. Jeg digger stuen din. Elsker bildeveggen over sofaen og bordet ditt....ja det skulle jeg gjerne hatt selv!!

  Synes stuen din er kjempetøff og koselig på samme tid!!

  Klem

  SvarSlett
 6. elsker denne trauste stuen din jeg!! er litt sånn jeg og : litt klassisk i stilen, ingen store sprell.. men funker jo bra det og!
  liker headeren din,
  gøy med teksten sånn på snei :o)

  SvarSlett
 7. Skjønner hva du mener med at man kan bli litt blendet av alle bildene man ser rundt omkring!! Skrev selv litt om det i dag... Og sliter med å få gode bilder. Men det har jo ikke DU noe problem med, da! Superfine bilder av ei delikat stue! Dine bilder er jo blant dem som får meg til å tenke sånn... Men jeg skal gjøre som du; "stand by stua mi". Det skal jeg virkelig! Takk!!

  SvarSlett
 8. Du har det omtrent sånn jeg har det med stua mi, du.Stua mi, skjønner du - den er innmari koselig og fin og lekker og ... Ja, alt det pene som i det hele tatt kan sies om et rom - når jeg sitter der å beskuer underverket.
  Men.... Det er et stort MEN : Det varer bare til jeg ser den på bilder. Da ser jeg at det er litt for mye her og litt for lite der og jeg tenker at hvis jeg hadde innredet en båt på samme måten så hadde den blitt så sidetung at den veltet !
  Pussig det der, du ....

  SvarSlett
 9. Jada, eg kjenner meg att! Heretter skal eg stemme i med "stand by your stova" når mismotet kjem sigande! ;)

  SvarSlett
 10. Hva er galt med stua di da? Jeg kan ikke se noe, for den er både lys og trivelig. Helt up to date, som det heter. Hjemme hos oss er det hummer & kanari stilen som gjelder.

  SvarSlett

So kjekt at du legg att eit ord. Eg legg meg da te hjarta.