søndag 21. november 2010

Tiltakslaus og stilforvirra

Jula er ei skikkeleg utfordring i år. Etter nokre veldig inspirerande artiklar i eit dansk magasin, fekk eg det for meg at jula i år skulle verte fargerik. Sølv, kvit, lilla, lyseblå, turkis.... reint eksotisk og frodig. Engasjementet stupte i takt med skuffelsen over at all julepynt eg klarte få tak i var sølv eller kvit. Eg mista liksom luven og har ganske molefunken slanga meg på sofaen heilt utan initiativ. Ei lita tuva har velta et ganske så gedigent lass.....Som de ser, det einaste eg fann var ei lilla kula... Alternativet no er om ein skal satse på den raude og kvite jula.... den er reint vakker den og...Eller skal eg berre la jul vere jul og kjøre same stil som i fjor.... kjedeleg men sikker som banken...Eg likar rekved og never, eg likar glitter og stas, eg likar "jul i stuggu" og jul i funkishuset...

Trur eg må liggje på sofaen litt til.... og fortel meg gjerne kva du skal gjere i år?

11 kommentarer:

 1. Ha, ha, gjett om jeg kjenner meg igjen :) Og de siste årene har jeg prøvd mye rart - så i år er det absolutt tilbake til god gammeldags jul med rødt og hvitt :)
  Lykke til i valget :0)
  Kjersti

  SvarSlett
 2. hihi, stakkars deg!! Vet hvordan du har det. Tenk at sånne banale ting kan oppta så mye tid i hodene våre :)

  Jula hos meg er hvit og rød.

  klemklem :)

  SvarSlett
 3. Vanskelig valg...Jeg vet alt om det. Bruker mye tid på å tenke om jeg skal ha lerkegrener eller gran i en mugge på hyllen min. Nesten sånn at jeg burde hatt fri fra jobb noen dager for å komme meg til hektene og ta den riktige beslutningen. Turkis jul må trolig vike, er dog litt i tvil om det hvite juletreet...Skal det få være med eller ei??? Nei, har altså ikke bestemt meg...men følger med hos Ramme Alvor som heldigvis tar julen på Ramme Alvor!

  SvarSlett
 4. Hei og hopp!!

  Vakre bilder er det jo uansett farger!! Og så kan du jo variere litt på den litle busko di heile jule.

  Her er det rødt, kvitt og sølv, samt naturmateriale det går i - i år som i fjor. Er nok litt tradisjonell når det kjem til jula i mi eige stue. Andre stader syns eg det er kjempeflott med indiske fargar og duse pastellar, men ikkje heime!!

  Klem!

  SvarSlett
 5. Det vert nok trad Jul her hjå meg slik som alle åra før..
  spanande sjå kva du vil gjere ;-9

  klem

  SvarSlett
 6. Jula blir nok som i fjor (bortsett fra at det er i ny leilighet). Alt mulig rart av julepynt samlet litt her og der. Nå har vi fått litt gammelt fra svigermor også. En salig blanding, med andre ord. Ingen stil, bare tradisjonsrikt.
  Din blir nok fin uansett hva du velger!

  Catje

  SvarSlett
 7. sukkk.. skjønner deg så sååårt godt...

  SvarSlett
 8. Neimen huff da.
  Finner du ikke noen slike farger? Enn å lage noe da? Du kan jo ha mest sølv og hvit med innslag av fargeklatter. Gjøre jul av noe som i utgangspunktet ikke er jul kanskje? I don't know ;)
  Men rødt til julen er jo vakkert også.
  Lykke til
  KlemRandi

  SvarSlett
 9. Kom deg opp av sofaen, sett deg i bilen og dra avgårde for å kjøpe spray !

  Eller bli der du er og funder litt videre. For OSS er jo det det mest fornøyelige :-)

  SvarSlett
 10. Jeg vet skeidar har fått en del lilla varianter av jule kuler.. :)

  Anya

  SvarSlett
 11. I ein blomsterbutikk såg eg i dag eit stort utal av fargar på kulene, både lilla og rosa og turkise...helst berekna til dekorasjonar. Men dine bilder er fine korsom`er!
  Eg har tenkt å ha fleire avdelingar i år... I den nye inngangen er det høgt under taket så vi skal ha eit stort juletre, der skal eg samle all julepynt med raudt og kvitt. Då får eg vekk alt det juleraude frå stova der det endeleg kan bli litt stil med gull og sølv og rosa og lilla, trur eg.... På kjøkenet turkis og i kjellarstova får bonden pynte med alt sitt samsurium i retrostyr, blinkande lys osv !!

  SvarSlett

So kjekt at du legg att eit ord. Eg legg meg da te hjarta.