mandag 8. november 2010

Duk, dekk deg ut...

Då eg ein dag hadde dekka til middag etter alle kunstens reglar, fekk eg ein tørr kommentar frå ein tå hedersgjestane.. "du har vel tatt bilde av bordet, reknar eg med.." Sjølvsagt hadde eg det, men kjende at det var litt tungt å innrømme akkurat det.... der og då......

....men som de ser, eg kom øve da.... ;)

6 kommentarer:

 1. Nydelig bord du har dekket til! Unødvendig kommentar fra gjester. Selv jeg som ikke har blogg, har i flere år tatt bilder av vellykkede bordoppdekninger.

  Kari :-)

  SvarSlett
 2. hehe, den der kjenner jeg igjen. litt flaut der og da - men ikke så flaut at blogg legges ned og bloggeren går i skammekrok! Jeg er veldig glad du tok bilder - for dette var knallfint! du begynner å få en fin samling av PIP :o) herlig!! ha en knallkjekk dag! Klem J.

  SvarSlett
 3. Enig i at det ikke er flaut i det hele tatt, blogg eller ikke blogg. Alltid greit å ha arkiv slik at man ikke dekker helt likt neste gang man har de samme gjestene på middag. Man fører jo dagbok med menyer og gjester og oppdekning på samme måte som Sonja gjør på Slottet? Skulle jo bare mangle :)

  SvarSlett
 4. Selvfølgelig måtte du ta bilde av det nydelige bordet! Dumt spørsmål ;)

  SvarSlett
 5. Hi, Your pics are like usually wonderful! I do love it.

  I've got question: my Mum found this pic: http://img600.imageshack.us/img600/1115/img4879kopie.jpg ( we've donload it for our computer ) and she is looking at this every day. Please tel me where did You buy this jug?

  SvarSlett
 6. Klart du måtte ta bilde. En hver blogger ville gjort det. Og når det er så fint som dette er det jo ekstra stas.
  Sur kommentar spør du meg. Helt unødvendig, men kanskje litt misunnelse ute og går....?

  SvarSlett

So kjekt at du legg att eit ord. Eg legg meg da te hjarta.