mandag 9. november 2009

..og det vart lys...

I dag skein sola. Då var eg på arbeid. Då eg for heim var det mørkt. Kva kan ein ta bilde av når det er mørkt??? Då kom eg på blitsen som følgde med kameraet mitt. Eit sværa muskedunder som krev 4 eigne batteri og som liknar ein mekanisk bendelorm. Eg har aldri våga på å prøve den før...i dag hadde eg ikkje noko anna val.Ikkje det verste eg har sett med tanke på at romma var nesten svarte, sjølv om blitzzzzzzzzzblinka kunne vekkje opptil fleire opp frå daude....

9 kommentarer:

 1. Nei, det får en sei! Dette vart no veldig fint syns eg då! Stemmningsfullt.

  SvarSlett
 2. Wow, er disse bildene med blitz?! Ikke en skygge på bildene engang. Må bare berømme deg for det naturlige lyset du får til i bildene dine. Tøft!

  Marit

  SvarSlett
 3. Ja eg høyrte det var nokre skrall! Det var difor eg måtte kikke innom! Godt du lyste opp- for vakkert var det du fann!`:)

  SvarSlett
 4. ..imponert, til og med i mørket tar du perfekte bilder! Men i dag ble jeg litt forvirret, Hvor er blomstene?? hihi...

  Selv om det fort blir mørkt, så er det jo et deilig vær på vestlandet for tiden! Neten så en skulle tro det ikke var sant.. Vi må nyyyte!

  Håper du har det bra ;o)
  Klem J.

  SvarSlett
 5. Kjenner til det med mørke ja:) Jeg ser etter en ekstern blitz slik at jeg kan justere retning og styrke litt mer, tror det kan være kjekt. Men jeg synes disse bildene ble veldig fine jeg! Ser ut som de er tatt i dagslys! Mye flotte bilder her, titter innom igjen! Hilsen fra Heidi♥

  SvarSlett
 6. Kjempe flotte bilder! Det er vel igrunn alle bildene på bloggen din forresten:) Utrolig vakkert og inspirerende!
  Ønsker deg en fin tirsdag.

  Klem fra Sissel Olin

  SvarSlett
 7. Enig med alle over her, jeg ! Kjempefine bilder og flink fotograf ! Og de daue....? Håper de har gått il ro igjen ! Er jo ikke noe særlig hyggelig å ha slike traskende rundt i huset.

  Går litt tregt med blogginga for tida. Kommentarer likseså, desverre. Jeg har utviklet meg til å bli en smugtitter, faktisk !

  Kos deg !

  SvarSlett
 8. Lys er godt å ha... ;-)
  Og fint vart det!

  SvarSlett
 9. så fint det ble da!
  Jeg har ikke snøring på å bruke blitsen, har både ekstrablits og kamera med innstillingsmuligheter, men ingen kunnskap.. driver og sutrer litt til mannen og håper at han lærer seg det, for så å lære meg det.. ;)

  SvarSlett

So kjekt at du legg att eit ord. Eg legg meg da te hjarta.