torsdag 5. november 2009

Blømande bloma

Da gjekk opp for meg at dei fleste blogginnlegga mine og nesten alle bilda mine inneheld blomar. Dagens er inga unntak....Fø da huset er fullt av, da flyt bloggen over med....alle rosene er henta frå hagen i går...nokre viser det betre enn andre...

9 kommentarer:

 1. Elsker blomster,
  så bare vis alle du har :o)

  Klem J.

  SvarSlett
 2. Så fine at jeg sukker her jeg sitter. Kan aldri få nok blomsterbilder. Også lurer jeg på hvordan du får dette flott dagslys-lyset inn i bildene dine til tross for at det er mørkt ute?!?!? Har du spesial-lampe ? Jeg fortviler over årstiden nemlig, for jeg sliter med hvitbalansen i bildene. Sukk ...

  Ha en fin fredag.

  Marit

  SvarSlett
 3. Fint da! Flotte roser:) Ikke alle gir opp så tidlig nei, og bare flott at noen ikke er helt perfekte også. Riktig godt helg.

  :))

  SvarSlett
 4. Jøss! Plukke roser i november!? Slett ikke verts - og fine var dei.

  SvarSlett
 5. Herlig med blomster . Jeg får aldrig nok.
  Det finnes fremdeles roser rundt her,
  men nå er det frost og det var is på vannet her i morges så nå er det nok snart slutt .
  Ha en fin helg

  SvarSlett
 6. Da jeg for mange år siden ga uttrykk for at jeg var begynt å like Pelargoniar, og at jeg satte mere og mere pris på blomster, fikk jeg høre at nå var jeg i ferd med å bli gammel! Hehe, det de ikke visste var at blomster gjør deg ung!
  Så nå går jeg rundt med primadonnanykker om alltid å ha (friske) blomster i hus. Kan ikke leve uten. Derfor setter jeg STOR pris på dine "daglige" doser, om jeg skulle hatt et svakt øyeblikk ved å forglemme mine innkjøp (les også: plukke en kvast utenfor døra).
  ps: tror nok de er hestekastanjer, men aner egentlig ikke. Skulle hatt bladverket. Kan jo hende en ekte kastanje hadde klamret seg fast i klimaet på disse kanter også..
  God helg!

  SvarSlett
 7. Snublet plutselig over bloggen din, og sniktittet litt på den!

  Hvilken herlig blogg!

  Deg kommer jeg nok til å stikke innom igjen...

  Klem, I

  SvarSlett
 8. Nord for bergen... Og nei... tror ikke du tar feil angående tomten ;)

  Ha en fortsatt fin helg

  klem, I

  SvarSlett

So kjekt at du legg att eit ord. Eg legg meg da te hjarta.