torsdag 26. november 2009

Mens me ventar på Godot

Mens eg tek det endelege oppgjeret med den vetle boda i enden av gangen...overlet eg til andre å halde på tanken om jula...


6 kommentarer:

 1. Ja, jeg driver og tenker på julen, gitt (jeg har jo ikke noen bod i enden av gangen.. hihii). Mulig det er litt tidlig med jul, men jeg har tenkt så begynne så smått imorgen den dag. Imens ønsker jeg deg lykke til med boden.

  SvarSlett
 2. Du har de kuleste innleggene! Hatten av for deg!! Du er flink! : )

  Ha en fin kveld!

  SvarSlett
 3. Jammen hadde du fått deg en aldeles kjempefin opphengstavle-ramme-lite-smalt-skap! Helt til å bli både gul og blå av misunnelse.
  -Og hvis jeg skal bli litt; mye var bedre før og mye så bedre ut før, i lys av at tiden nå har gått og vi lengter ofte etter barn- og ungdomstidens uttrykk osv. osv....sååå: minnet rammen meg om slik plakattavlene kunne se ut, med fasinerende kinoplakater inni...som igjen var trykt i toppen to farger.
  Puh, hang du med?
  Måtte også smile litt av innleggene fordi jeg trodde det var kroken!!! som var poenget. Synes den idéen var så bra, jeg. Ser du? Altså bruke gamle vindushasper til kroker!!! Vel, nå har du iallefall skapt en ny dille hos meg: ut og finne gamle vindushasper til kroker! hi-hi.
  *
  Den som ikke venter forgjeves...venter på Godot!
  *
  Klemmer herfra!

  SvarSlett
 4. ..ja, viktig å fokusere på det viktigste først! Er jo "noen dager" igjen til jul ennå... ;o)
  Det bare virker ikke helt sånn når man surfer rundt på bloggene...

  Sender deg en varm adventsklem, litt på forskudd... blir litt stille fra meg noen dager nå.
  Vi blogges :o)
  J.

  SvarSlett
 5. Heisan .. her går det også i bod-rydding om dagane.Er nokolunde ferdig, men har igjen rot som har flytta på seg.... Mystisk !! Lykke til. Godt når det er gjort.

  SvarSlett
 6. Hehhe, ingen bod her, men desto fler skitne vinduer. SOm SKAL til pers idag, okke som. Det regner jo i strie strømmer, så dette blir nok en frisk økt ;) Er vel derfor jeg fremdeles sitter foran dataen ;)

  Takk for hyggelige ord om soverommet...det siger fremover så kanskje det blir ferdig i helgen? Vi får no se. Julestjerner og adventslys har førsteprioritet ;)

  Kose deg med boden din (hehe). Kanskje du er så grei at du tar kjelleren min når du er ferdig ;)?
  Hihi. God helg!

  SvarSlett

So kjekt at du legg att eit ord. Eg legg meg da te hjarta.