søndag 22. november 2009

Askese..

Soverommet har alltid vore sist på alle prioriteringslister. No kunne eg tenkt meg ut av aksesen. Rommet er so lite at det er ikkje rart det ein får plass til, og den så omtala lysekruna er i allefall ikkje aktuell :) Ein sengegavl kunne nok gjort vei i vellinga, men kor får ein tak i slikt? lagar ein det sjølv? De ser min hjelaplause putegavl....Har vurdert å male golvet. Golvet er gran og held seg ganske lyst, men det er veldig mjukt og alt set merke...skulle ikkje forundre meg om eg kunne finne fotavtrykka våre om eg leita....
Kanskje kvitluta golv slik som Mali-mo her beskriv kunne vore ein veg å gå..

3 kommentarer:

 1. rommet ser koseleg ut..
  men sengegavl er nok lurt, ser at veggen vert sliten hjå oss..
  takk for gode ord ;-)
  skal prøve kvile...

  SvarSlett
 2. Selv om det er lite,
  så ser det jammen koselig ut!!
  Kvitmalte gulv er vakkert! På et soverom er det sikkert også praktisk ;o).. lyse gulv får kanskje rommet til å virke større??

  Nydelige bilder,
  ønsker deg en flott start på uken!
  (min start er litt sånn med nesen i fatle, skikkelig snylta her jeg sitter...)
  Klem J.

  SvarSlett
 3. Heeei !
  Syns det ser både hyggelig og fredfyllt ut , jeg !
  Ja, fy søren - hold deg langt unna lysekrona over senga. Etter framstillinga di så ser det jo ut som ett potensielt mordvåpen og potensielle mordvåpen på soverommet... Det er vel ingen ting man bør unngå mer enn akkurat det !!
  Hvitmalte gulv er fint, det - så lenge det ikke er hakk i dem. Har hvitmalt gulvet på soverommet og i trappa og jeg ER faktisk ikke så sikkert på om det BARE er lurt... Det krever i allefall litt vedlikehold innimellom.
  Jupp ! Kos deg !

  SvarSlett

So kjekt at du legg att eit ord. Eg legg meg da te hjarta.