mandag 5. januar 2009

Kjerringa mot straumen...Når andre ryddar jula ut, leitar eg etter gode julemotiv....i dag var det siste rest av juletrea utandørs som fekk seg ein omgong i kameraet. I dag snjoa da som besett. Vakrare julastemning får ein berre ikkje. Og eg berre gjev meg ende øve...

10 kommentarer:

 1. Eg er nok ein av dei som ryddar jula ut så fort som mogeleg, men set likevel pris på vakre vinterbilete. Det siste bilete er utruleg flott. Ser nesten ut som eit postkort:)

  SvarSlett
 2. Jeg gjør som deg - jeg gir meg ende over jeg også !
  Gurimalla, så fint !

  SvarSlett
 3. Ja virkelig fine vinterbilder:) Fotograf eller?
  nina

  SvarSlett
 4. Eventyrlige bilder!! Du kan du.
  Men ærlig talt synes jeg det er hutremeg kaldt med -15! I nederland var gjennomsnitttemp. på rundt 2 grader stort sett hele vinteren. Litt å venne seg til. I dag fant jeg frem termoundertøyet til samboeren :) Man tager det man haver..

  Håper du nøt en fin dag!
  Klem Aina

  Ps: Takk for tilbakemeldelsen! :))Liker deg..

  SvarSlett
 5. ..vakker dal la....og god fotosafarientusiast....sykler du?? ja..det er bra..nå har jeg trimma kvar dag..stolt som en hane....
  Nei ikke mer problem enn at Windows Live Writer som jeg Elsker å jobbe i..ikke klarer å oppnå kontakt med Internett Explorer....har strevd ja..men må vel gi meg nå..og godta blogger..men leeenge siden jeg brukte det og den sitter ikke i fungrene...dessuten hadde jeg skrifttypen min der...som er blitt min liksom...ja aja..gammel dame vond å vende vet du.... ;)

  SvarSlett
 6. Takk:) Vi får google litt ja;)

  SvarSlett
 7. Her har det vært temperaturer opp i mot -20 i dag, og det var så vakkert nede ved elven da frostrøyken drev over vannet og elva....Da skulle jeg hatt kamera da,men det hadde jeg jo ikke og ikke hadde jeg tid heller....Får satse på i morgen...Julevakre bilder....

  SvarSlett
 8. utrolig vakkert selv om min julestemning har forsvunnet... fin blogg også.. i`l be back

  SvarSlett
 9. Akk ja! Nyt den du! Det er jo eit år til neste gang og hadde eg hatt det sååå vakkert utforbi nåva skulle eg berre ha "dratt det inn" og nesten ikkje pusta ut att!
  Eg har jo så klart vore med i avstemminga! Eg laug! Eg kan jo ikkje mrk av på trenar aldri;) Av og til høyrest betre ut!
  Du eg lurar veldig på kva linser du brukar. Eg har 18-55, men ynskjer meg sterkt ei ny linse og treng innspel på gode invisteringar!
  Det nederste biletet skal eg ta med meg i heiile dag! takk!

  SvarSlett
 10. Men gløymte å nemne den upløygde marka- det kan jo bli særs morosamt!

  SvarSlett

So kjekt at du legg att eit ord. Eg legg meg da te hjarta.