fredag 9. januar 2009

..gamalt rask

Eg hadde so lyst å vere med i konkurransen til Moseplassen, Frøken Frost. No har det slik her at frosten er borte. Regnet har teke plassen til vakre snjokrystaller. Vegane er svarte att, trea står utan rim og vergudane trugar med storm...


(Dette er frå Os, Bjørnefjorden)

Så eg leita på disken etter nokre gode kandidatar. Det fann eg desverre ingen som kunne konkurrere i det gode selskapet ..enno..kanskje aldri. Der er mange sterke kandidatar. Ta dykk ein kikk.

Men eg fann no nokre bileter som eg vil dele med dykk. Jula fer ikkje ut or huset før i morgon, så interiørmessig er det mykje status quo her...


Bileta er tekne over ein periode på 5 år.

Her ser de innover mot Stølsheimen...

Dette er vel meir bakhagen min..

Og i morgon skal det verte vårlegare her også...

8 kommentarer:

 1. Nydelige bilder, spesielt det siste:)

  SvarSlett
 2. Så nydelige vinterbilder. Ønsker deg ei riktig god helg !

  SvarSlett
 3. Kom hit du - så skal du få frost i både bøtter og spann ! Og du kan gjerne overnatte i hønsehuset...
  God helg til deg.

  SvarSlett
 4. Nydelige vinterbilder hos deg! Ja, hadd etenkt å somle meg med på den der missekåringen eg og, men eg be for sein tror eg. Har vært så mye å huske i det siste at blogg er kommet litt i bakgrunnen.

  Satser på at formen og friskheten kommer tilbake nå når det vårs, syns lillegull har vært mer eller mindre konstant syk (klage, klage) siden barnehageoppstarten i august. er det dette som er tilvenning kanskje? ;)

  God helg!

  SvarSlett
 5. Her kommer en bloggpris til deg fra meg.
  Her: http://mittlillerom.blogspot.com/

  God helg til deg og dine fra ToneM

  SvarSlett
 6. ...den ville dalen ER jo faktisk vakker....må vel være det..som fostrer førsteklasses innbyggere...diktarararar og fotografarararar...nei....natta er her med drømmer som venter..sleep tight som det heter på trøndersk... ;)

  SvarSlett
 7. Nydelige bilder av dalen din!
  Navna sier meg ikke så mye, men vakkert er det der!

  SvarSlett
 8. Eg har sans for bakhagen din!!!!! Fantastisk å ha det landleg og fint! Sjølv bur eg midt i ei utmark og trivast med det!!!! God helg til deg og dine!

  SvarSlett

So kjekt at du legg att eit ord. Eg legg meg da te hjarta.