torsdag 1. januar 2009

Kan, kan ikkje..

Nytt kamera er da kjekkaste ein kan tenkje seg. Det er også det mest irriterande eg har opplevd. Det har så mange instillingar og måleeiningar at dei vakre motiva krumbla vekk i det kamera klikkar dei inn i eva. Det vert ikkje slik eg vil! Eg vert galen! Eg forstår ikkje! og det er like før heile sulamitten fer vegg i mødlo, eller som i dag..fjell i mødlo.Men nokre vart no heilt greie. Motivet var i allefall interessant nok. Og etterkvart som eg får lese meg opp på alle finessane, reknar eg med at eg kjem strekare att. Men det er jau alltid slik, da e so bale med alt me ikkje kan...

Ei lita oppdatering. Det viste seg at det var ein bug med kameraet, der blenderopningen ikkje slo inn. Dårleg kontakt mellom kamera og objektiv. Demonterte og monterte og ser litt lysare på livet :)

7 kommentarer:

 1. Jøsses, vakre bilder iallefall syns jeg og de under her og...Nydelig!

  Ønsker deg et riktig godt nytt år !

  SvarSlett
 2. Då slit vi med det same...Inne er det mykje enklare å ta bilete no enn før, men ute blir det ikkje så bra som eg hadde håpa på. Ja, ja, øving gjer meistar heiter det.

  Uansett, bileta dine er vakre dei:) Godt Nyttår:)

  SvarSlett
 3. Jepp ! Akkurat sånn er det ! Lyst til å kaste hele dr... veggimellom innimellom jeg og... men det ville jo vært innmari dumt da, igrunn. Da er det bedre å satse på lysere tider - både på den ene og den andre måten. Det siesjo at øvelse gjør mester....
  Oi... det ser ut som om jeg og hun over her er helt enige !

  SvarSlett
 4. hehe, kjenner meg igjenn. Jeg har nytt kamera som jeg slettes ikke får utnytta skikkelig, jeg har ikke lært meg det enda.. men men, det blir som du sier bra ting innimellom.

  Og tusen takk for innspill på konkurranse i natt :)

  SvarSlett
 5. Ik...ar hatt kameraet i snart 6mnd jeg, og enda ikke lest bruksannvisningen. Dette må læres ved å brukes, iallefall i mitt tilfelle.

  I dag har jeg brukt stativ og fotgrafert ute av lanternene. Gikk da bra, men å huske det-tja...Må innrømme at jeg bruker endel gullapper jeg da. Og da må det tegnes opp det jeg gjør. Nei, lett skal det ikke være,-)

  Ha en flott fotodag, uannsett!! Bra ble da de du har her da.

  :)

  SvarSlett
 6. Herlig å lese at jeg ikke er den eneste som sliter litt her hehehe. Hvorfor blir bare en liten del av bildet skarpt? Hmmmf.

  Ikke tid til å blogge idag, skal slipe ned ny kjøkkenbenk til 20 00kr. Mannen håper jeg vet hva jeg gjør ;) Det håper jeg også.

  SvarSlett
 7. ..syns du er på god vei jeg..spent på fortsettelsen...Flott natur har du iallefall..her er det superkaldt i dag..har tatt på meg langt ullundertøy..klar til en tur..med eller uten kamera..ha ei god helg..igjen...

  SvarSlett

So kjekt at du legg att eit ord. Eg legg meg da te hjarta.