torsdag 4. april 2013

O' lykke, O' sorg


Eg skulle bestilla nokre prøver av fliser som eg eigentleg ikkje har råd til...til drivhuset. So sette eg dei opp på kjøkkenbenken...og eg elska dei!


Og eg vil ha dei både inne og ute. På vegg (kjøkken) og golv( drivhusgolv) Og hadde eg vore ei halden dama, hadde eg fleska te, men her er rumpa bar om ein prøve vere kar....og mange (mannen?) vil meine at sju år gamle fliser er som flett nye å rekne, og det ville vere ei skam å byte dei ut.....og ser ein stort på det så svelt faktisk folk andre stader...osb....no er det nesten verre enn om eg aldri hadde bestilt ein prøve...
Ka de seie? 
Va dei fine?
 Er dei verd det? (1095,- km2)

Her kan de sjå meir av desse Historiske fliser.

17 kommentarer:

 1. Jeg veit åssen du har det! Hehe.. har selv 4 forskjellige prøver på Historiske fliser. Elsker de!!! Jeg drømmer om å ha de i en glassveranda som også bare er en drøm... Derfor har jeg satt filtknotter under de, og bruker de til gryteunderlag. Så kommer de til nytte allikevel :)

  SvarSlett
 2. Hehe, du skriver så morsomt! Jeg kjenner godt til det der med hodestups forelskelse i ting man ikke får ut av hodet. Fine fliser! Men, jeg synes flisene du har er fine også jeg, så jeg holder litt med mannen din i om at det ikke er nødvendig å bytte dem ut. Og prisen var litt i meste laget etter min mening. Den får tusenlappene til å flakse avgårde ganske fort...

  SvarSlett
 3. Jeg har min egen måte å tenke på når det gjelder hva ting koster.. Nemlig at vi kan ikke regne fra null.. og da blir det jo ikke så dyrt alikevel.. Lykke til med fliskjøpet.. Har du funnet drømmeflisen, så er det ikke lett å velge noe annet istedenfor. (Men det var jo lit dyrt da..)

  SvarSlett
 4. Nydelige - men uforskammet dyre!

  SvarSlett
 5. Lykke kan ikke kjøpes, sier de. Og det stemmer i grunn. Men fine fliser blir man strengt tatt litt glad av, i det minste.:)

  Jeg er ikke den rette til å uttale meg i denne saken, for her gjorde jeg akkurat det samme. Nye fliser over kjøkkenbenken. Og de som var der fra før av var sikkert helt brukandes. Så jeg forstår trangen til ny flis. Og så var den knallfin! :) (Men den var ikke dum den du hadde heller, altså!)

  God kveld til deg!

  SvarSlett
 6. Ej elska historiske fliser, sooo fine. Men å bytte ut dei gamle med nye hadde eg kanskje ikkje gjort. Lett å la seg rive med, men ein vert tross alt ikkje lykkeligare av det. Vi skal ha fliser over kjøkkenbenken, men vi vert aldri enige.

  SvarSlett
 7. Flisene er flotte. Legg de i drivhuset, men ikke bytt på kjøkkenet. Jeg synes det er så lekkert med sånne små mosaikkfliser. D

  SvarSlett
 8. Hei på deg:)
  enig flotte fliser på kjøkkenet har du
  elsker disse som du har prøve på
  ikkje lett...
  klem eli:)

  SvarSlett
 9. Ja de var nydelige, men mener å huske at gulvet i drivhuset er fint fra før.... Tror jeg hadde spart de pengene til noe annet. Gleden over nye fliser i det lekre drivhuset varer ikke så lenge.....

  SvarSlett
 10. Du er så herlig!
  Ikke lett det der... å bli forelsket, men sånn litt håpløst der man skjønner at det er langt til at det blir et forhold ;)
  Eller skal du kjøpe de?
  Dyre ja, men av og til må man unne seg... Om man føler man kan da!
  Klem May Helen

  SvarSlett
 11. Lækkert, lækkert!

  Men akk så dyrt...

  klem

  SvarSlett
 12. Jo - de er superfine, men prisen kan man jo få bakoversveis av!

  SvarSlett
 13. Jeg hiver meg utpå og sier at flisene dine på kjøkkenet er så fine og matcher kjøkkenet ditt så fint at jeg ikke hadde byttet. MEN i drivhuset derimot....
  Lykke til!!

  SvarSlett
 14. Supervakre fliser!
  Fornuft og følelser altså...
  Go for it!! ;)

  Klæm Siw

  SvarSlett
 15. Ja veldig fine!! Og det er jo ikkje så mange kvadrat som skal til over benken..... heller det enn golvet ville eg sagt. Aberet er jo at det tek tid og kraft å få vekk dei "gamle"... Lukke te uansett!!

  SvarSlett
 16. Flotte fliser. Ikke dyrere enn en dyr parkett, men... jeg syntes det ble alt for dyrt i et drivhus. Da ville jeg heller hatt det på en mindre flate der inne enn på et gulv. Ex en pidestall, bordbrikke etc. Lykke til med valget.

  SvarSlett
 17. Fine fliser ja,men passer overhodet ikke på kjøkkenet med den innredningen og stilen:) Men til drivhus,ja!

  SvarSlett

So kjekt at du legg att eit ord. Eg legg meg da te hjarta.